Az extrém hajkreációiról és nem utolsó sorban merész ruháiról ismert televíziós műsorvezető, Patrícia szerint a magyar nők az öltözködést illetően mindent túlzásba visznek. Állítása szerint csak elcsípünk valamit a külhoni divatból, aztán homlokegyenest elmegyünk a másik irányba. Mellek között lötyögő medálokról, póthajakról, traktortalpakról, feltűnési viszketegségről, trendről vallott a Velvetnek a VIVA balerinája.
Párizsban látomása volt

"Két hetet töltöttem Párizsban decemberben, ahol belém mart a felismerés, hogy Magyarországon egyszerűen képtelenek vagyunk ízlésesen öltözni. Pedig a magyar nők frenetikusak! Bejártam fél Európát és tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó csajok vagyunk, de képesek vagyunk olyan szinten elrondítani magunkat az öltözködésünkkel, hogy az már fáj" - kesergett a tucatlányoknak hadat üzenő Patrícia, aki szerint a "kirakati öltözködés" az egyéniségek kihalásához vezethet.

"A bulikban a lányok dettó ugyanúgy néznek ki, apró változtatásokkal vagy más színekben viselik ugyanazt a ruhát, és ettől rosszul vagyok. Én inkább bevállalok egy merész, de ízléses ruhát, mert nem akarok a századik csaj lenni tűsarkú csizmában meg military gatyában" - dőlt tovább a szó a műsorvezetőből, de egy levegővételt elcsípve végül a lényegre tértünk.

Viszonya a holdjáróval és a mellek között csüngő medálokkal

Tekintse meg képeinket!
A póthaj nem baj, ha a sajátból kevés van, ám a divatból viselt copfos műhaj ma már némi ízlésficamról tanúskodik és egyenesen sértő másokra nézve, vélekedik Patrícia. Az egykori balerina ebbe a ciki kategóriába sorolta a még ma is nagy számban fellelhető magas talpú cipőket, a traktortalpúakat, melyeket egykoron egyébként jómaga is szívesen viselt.

"Én abban az időben voltam Angliában, amikor divatba jött. Akkor ott ezt olyan emberek hordták, akik adtak a divatra. Nálunk viszont ez is, mint sok minden más, elment a totál gagyi irányba, amit egyszerűen tiltani kellett volna. Amikor hazajöttem külföldről, eleinte én is hordtam, de amikor észrevettem, hogy kik viselnek még ilyet, a cipő szépen bekerült a kukába. Itthon homlokegyenest a másik irányba ment el a dolog, mert szokás szerint csak elcsíptünk valamit a divatból, és aztán eltúloztuk" - magyarázta a műsorvezető.

"Rosszul vagyok attól is, amikor a lányok ezüst meg arany ékszereket aggatnak tömkelegével oda, ahova csak lehet. Arra gondolok, amikor minden ujján ott a gyűrű, van rajta négy-öt karkötő, meg hat különböző nyaklánc medállal, és mindegyik ott lötyög a csaj melle között és húzza a nyakát. Szerintem ez szörnyű, és néha nem is bírom szó nélkül hagyni, ha ilyet látok. Mert ez aztán végképp nem trendi" - közölte Patrícia.

Patríciát nem veri félholtra a barátja

Patrícia a Balettintézetben végzett, táncolt az Operaház balettkarában, 14 éves munkája veszett kárba, amikor 2002-ben a VIVA televízióhoz szerződött, de nem bánja. Szeret feltűnést kelteni ruháival és hajkreációival - stylist tanácsait ritkán fogadja el és csak a műsoraiban viseli a tévés divatdiktátora által kiválasztott ruhákat.

Barátjával hat éve vannak együtt, négy éve együtt is élnek egy belvárosi lakásban. A férfi egy reklámügynökségénél art-director, Patrícia büszke rá, a munkája rengeteg plakátról köszön vissza. Az egykori balerina imád műsort vezetni, de a munkával kapcsolatban gyakran felkapja a vizet.

A hódolókat Patrícia hamar lepattintja, ha szexre céloznak, de azon kívül bármire hajlandó. Szívesen vacsorázik egy ismeretlen, számára szimpatikus fiúval, erről a barátja is tud és nem veri félholtra, ha másokkal találkozik. Sokáig külföldön lakott a tánc miatt, de Budapest szerinte is de csodás, úgyhogy a csatlakozás után nem csomagol össze, és nem hagy itt minket. Nekünk legalábbis ezt mondta.