P. Diddy elhagyta gyerekei anyját

2007.07.06. 11:02
P. Diddy állítólag elhagyta Kim Portert, akivel már tíz éve tartott a kapcsolata. Az eset hátterében a pletykák szerint Sienna Miller áll, aki a Diana hercegnő emlékkoncerten tűnt fel a zenész oldalán.

Sean "P. Diddy" Combs tíz év után elhagyta három gyerekének anyját, Kim Portert. Kapcsolatuk eddig is a Kate Moss-féle románcokra emlékeztetett, legalábbis abban a tekintetben, hogy hol együtt voltak, hol nem. Az inkább neve, mint a zenéje miatt híressé vált zenész barátnője állítólag ismert modell és színész, három szerepe is volt már.

Miller bejön a képbe

Kim Porter és Sienna Miller

A pletykák szerint a szakítás oka Jude Law exneje, Sienna Miller lehet, akivel Diddy nagyjából fél éve, egy amerikai filmfesztiválon találkozott először Utah-ban – írja a Daily Mail. Ezután csupa érdekes dolog történt: Combs-ot látták például beslisszanni a színésznő manhattani hotelszobájába egy átbulizott éjszaka után; Miller a zenész nyakába ugrott, majd szájon csókolta egy klubban, mielőtt egész estés flörtölésbe kezdtek volna; legutóbb pedig egy romantikus vacsorát költöttek el a londoni Cipriani étteremben. A New York Postnak azonban egy ismerősük úgy nyilatkozott, hogy Combs romantikus kalandjai ellenére szó sincs arról, hogy szakított volna gyerekei anyjával: „Kim Louisianaban forgat egy filmet. Amikor azzal kész lesz, akkor L.A.-be megy majd. A modell és színész karrierjére koncentrál, meg arra, hogy felnevelje a gyerekeit. Még mindig közel állnak egymáshoz, de most egész egyszerűen nem lehetnek együtt.” Ennek ellentmondanak a BBC America forrásai, ők azt állítják, hogy Porter a forgatás után nem tervez már visszatérni a Combs-szal közös házukba.

Feketéről fehérre

A szakítást egyelőre nem kommentálták a szereplők, sőt a zenész kitart amellett, hogy közte és Miller között nincs semmi. A közös esti bulizásokat csak így kommentálta: „Persze, együtt lógunk, de ennyi, semmi több”. A szállodai szobába reggel kilenckor bevonulós esetet pedig így értékelte: „Csak úriember voltam és eldobtam odáig kocsival” – írja a Teenhollywood. Az ügy egyik érdekessége még, hogy sem Sienna Miller nem szólalt eddig meg, sem Kim Porter. A másik pedig az, hogy Sienna Miller és Kim Porter orra és mosolya meglepően hasonlít egymásra, sőt sok képen még az is látszik, hogy mindkettőjüknek kicsit magasabban van a jobb szemöldöke.