horoszkóp

Extrém gyerektartást követel P. Diddy volt barátnője

2004.09.10. 16:00
Korábban egymillió forintnak megfelelő összeget kapott havonta P. Diddy első fia, akinek anyja most hétmilliót követel. A nő arra hivatkozik, hogy ugyanennyi pénzből neveli a rapper másik fiát a másik volt barátnő. A zenész kitálal.
Bíróságon az ex

P. Diddy első gyerekének anyja bírósághoz fordult annak érdekében, hogy több gyerektartási díjat gomboljon le a rapperről. Az esetről tudomást szerzett előadó felháborodott, és az egyik éjjel felhívta az Associated Press egyik újságíróját, akinek elmesélte a per előzményeit és történetét.

"Nagyon jó kapcsolatban voltunk a fiam anyjával, Misa Hylton-Brimmel, és akkor hirtelen megtudom, hogy pert akasztott a nyakamba" -mondta elképedve a rapper.

Ez év augusztusában a korábban Puff Daddy néven futó Sean Combsot ezután felszólította a Westchester megyei bíróság, hogy a tíz éves Justin javára gyerektartás címen fizetett havi 5 ezer dollár (cirka 1 millió 28 ezer forint) helyett ezentúl 35 ezer dollárt ( 7millió 190 ezer forint) utaljon Hylton-Brim számlájára.

A kisebbik fiú is ennyit kap

Ezt az összeget nem hasra ütéssel állapította meg a bíróság. P. Diddy ennyit fizet második fia, Christian tartásáért Kim Porternek, a fiú anyjának, akivel most éppen újból együtt él.

P. Diddy többek közt azért is tartja sértőnek a Misa eljárását, mert elmondása szerint 5 ezer dollárnál mindig is többet fizetett a stylistként Lil' Kim és más sztárok mellett dolgozó exének. Combs elmondta, a fia beiskoláztatásáról kezdve az egészségügyi ellátásáig és a ruhatáráig mindent ő fizetett.

Éttermek a gyerek nevén

"Justin a legjobb iskolába jár kiváló tanárokhoz. Nem is beszélve arról, hogy néhány éttermemet a nevére írattam. El sem tudom képzelni, mi többet tehetnék a fiam biztonságáért"- fakadt ki a zenész az AP újságírójának. Hozzátette, Hylton-Brim így akar több pénzt keresni. A nő ugyanis épp a válóperét intézi férjével, akitől még egy gyereke van.

"Itt nem a gyerektartásról van szó, hanem Misa eltartásáról. Szeretem a fiam édesanyját, semmi olyat nem szeretnék tenni, amivel megbántom őt, de azért ez túlzás".

P. Diddy volt barátnője korábban már egy alkalommal bírósághoz fordult, hogy a gyerektartás összegét növelje. Akkor 11 ezer dollárt (2 millió 260 ezer forint) kért a zenésztől.

"Az igazság az, hogy Misa több pénzt kap, mint Kim, aki a kisebbik fiamat neveli. Annak dacára, hogy így hátba támadott engem, nem haragszom rá egyáltalán"-mondta Combs, és hozzátette, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent követelhet"- mondta a rapper.