Puff Daddy benyal Bushéknak

2004.12.09. 17:26
Az egykori Puff Daddyt az amerikai elnök és felesége vezette körbe a Fehér Házban, és közben kiderült, hogy a művésznek, akit jelenleg P Diddynek hívnak, egyszerre van a születésnapja a first ladyvel. Bush elnök javaslatára elhatározták, hogy 2005-ben közös születésnapi partit csap Laura és P.

A választások idején Bush ellen kampányoló rappert vendégül látták a Fehér Házba, ahol a rapper legnagyobb meglepetésére maga George W. Bush és felésége Laura vezette körbe. Ez azért különösen furcsa, mert ugyan P Diddy eddig sem volt szimpatikus figurája a közéletnek, de az eddigi Bush-ellenessége miatt barátkozása az elnöki családdal már több a soknál.

Egy fényes pálya csúcsa

#alt#
P Diddy

A kritikusok azzal vádolják, hogy abszolút tehetségtelen, és csak azért futhatott be, mert Notorious B.I.G. haverja volt. A szinte csak feldolgozásokból élő Diddy eddigi legnagyobb sikere pont az elhunyt Notorious B.I.G. emlékére gyártott Sting-feldolgozás.

Nyilván egy amerikai állampolgár számára életének csúcspontját jelentheti az elnökkel való találkozás, ezzel még nincs is semmi baj. Ellenben P Diddy az idei választások előtt csatlakozott a Bush ellenes szavazásra buzdítók táborához, és több koncerten illetve számában próbálta lebeszélni az MTV generáció tagjait arról, hogy George Bushra szavazzon. A Vote or die kampány egyik zászlóvivőjét itthon talán köpönyegforgatónak neveznék, de mi egy ideje már nem igazán tudunk felháborodni P Diddy tettein.

Kösz szépen

A Fehér Házban szemtanúk szerint kedélyes beszélgetés során kiderült, hogy Laura Bushnak és P Diddynek is november negyedikén van születésnapja. A végére olyannyira összebarátkoztak, hogy Bush felajánlotta, hogy a következőt együtt ünnepeljék Laurával. Ezek persze, tudjuk, csak üres, udvarias szavak.

Az MTV.com híradása szerint a körbevezetés után P Diddy megköszönte, és csak annyit mondott az Egyesült Államok elnökének, hogy "Szép ház".

P Diddy jelenleg New Yorkban dolgozik a Carlito's Way: The Beginning (Carlito útja: a kezdetek) című filmen, amelyben Mario Van Peebles-szel játszik együtt.