horoszkóp

Apja jelentette fel a karambolozó Susan Pearlt

2007.10.26. 13:15
Susan Pearl csütörtök este megnyomta autója jobb elejét. A sztriptíztáncosnő úgy megijedt, hogy sokkot kapott, és még mindig szipog. Komoly kár az autóban nem keletkezett. Legalábbis első ránézésre.

Susan Pearl sztriptíztáncosnő csütörtök este autóbalesetet szenvedett. Kedves feljelentőnk, Bélapu, így írt nekünk az esetről: "Susan Pearl tegnap este a XVII. kerületben, a Vezér úton karambolozott egy rozzant Astrával. Susan Twingója az esőtől csúszós úton nem tudta kivédeni az elé vágó szabálytalan autóst és belerohant. Sokkos állapotban szállt ki a kocsijából és a sokktól zokogva telefonált. Nagyon megsajnáltam. Mellesleg senki nem állt meg segíteni neki, de hál' istennek neki semmi baja nem történt, csak a kocsi elejének."

Klikk!

"Ki volt az, aki máris értesített titeket?" Mikor közöltük feljelentőnk nevét, a sztriptíztáncosnő meglepődött. "De hát ez az apukám."

Susan elmondta, hogy épp egy maglódi szervizből tartott hazafelé, mikor egy ötven körüli nő a "87 ezer éves fehér Astrájával" a főúton szabályosan közlekedő járműve elé vágott. Susan elrántotta a kormányt, és szerencséjére a mellette lévő sávban közlekedő busz is így tett, így legalább abba nem szaladt bele. Az autó jobb eleje felgyűrődött. "Kipattantam az autóból és ordítottam, mint egy idióta, hogy basszus, az autóm" - mesélte szipogva. "Egyszerűen úgy megijedtem, hogy sokkot kaptam." A balesetet okozó vezető lazán kezelte a helyzetet. "Nem kell sírni kislány, majd a biztosító kifizeti."

Susannak egyébként senki sem segített: a buszmegállóból járókelők bámulták, az autósok dudáltak, hogy álljon félre. Végül egy kedves bácsi szaladt ki hozzá egy közeli házból, és egy feszítővassal kiszabadította az autó kerekét, őt pedig házába invitálta, amíg meg nem nyugszik. "Úgy mentem haza, hogy nem merek többé vezetni, egyszerűen rettegek."

A sztriptíztáncosnő hét éve vezet, és eddig soha nem volt balesete. Autóját hitelre vette, három év után most fizette ki az utolsó törlesztőrészletét. Tervei szerint tavasszal vitte volna fényeztetni a kocsit a Cool a verda stábjához, szakértői segítségre azonban kicsit korábban lesz szüksége.