Közönség előtt szexelt Dorina és Pély Barna

2006.12.07. 09:12
Egy divatbemutatón, többek szeme láttára szexelt Pély Barna és Galambos Dorina. Az esetről fénykép is készült. A szexmániás, exhibicionista pár nem pironkodott, mindketten elismerték, hogy gyakran előfordul ez velük nyilvános helyen.

Nyilvános helyen, egy divatbemutató színfalai mögött szexelt Pély Barna és Galambos Dorina. Az eseményt valaki fotón is megörökítette - számolt be a Színes Bulvár Lap.

Jó utat, Dorina

Bár a képen csak sziluettként látszik az állva, hátulról közösülő pár, az érintettek nem jöttek zavarba a bizonyíték láttán. Galambos Dorina elismerte, gyakran esnek egymásnak a legkülönfélébb helyeken, legutóbb például egy bevásárlóközpont parkolójában, az autóban ültek pásztorórát.

iPod-bemutató árnyjátékkal
Magyarországon először 2006. december 1-jén mutatkozott be a világ első Apple iPod kompatibilis farmernadrágja, a Levis* RedWire*. A fergeteges bemutató hangulatát fokozták azok a sztárok, akik a két márka vagányságát és trendiségét bizonyítandó alakjuk sziluettjét láttató, hátulról megvilágított üvegfal mögött próbálták fel a nadrágokat. Szabó Győző, Dukai Regina, Debreceni Zita, Harsányi Levente, Nóci, a szerelmespár Pély Barnabás és Galambos Dorina valamint a többiek osztatlan sikert arattak. (részlet a sajtóközleményből)

A gyaníthatóan nimfomániás Dorina azt is elárulta, szexuális étvágyát sokszor még az ugyancsak szexmániás pasija sem tudja csillapítani.

"Az is előfordult már, hogy végigmaszturbáltam Barna mellett az utat, amikor nyaralni mentünk" - osztotta meg a közérdekű információt a közvéleménnyel az ex-megasztáros énekesnő.

Pély Barna elismeri, hogy ők ketten közszeméremértésben profi bűnözők és ügyes randalírozók. A divatbemutatón megejtett szexelést is jó mókának találták.

Féltékenységi dráma

De az álompár élete sem lehet mindig felhőtlenül boldog. A minap féltékenységi dráma zajlott Pélyéknél. Az történt ugyanis, hogy Barna meg akarta lepni kedvesét egy chippendale műsorral, ehhez viszont tanulnia és gyakorolnia kellett, mégpedig egy lánnyal, aki a Blikk leleplező oknyomozó riportja szerint kissé beindult rá.

Mivel a Gáspár Győző babérjaira pályázó Pély Barna életét a roma showmanhez hasonlóan mindenhol kamerák követik, elkerülhetetlennek látszott, hogy előbb-utóbb Dorina is értesüljön a történtekről.

Pély ezért elébe ment az eseményeknek, és mindenről beszámolt kedvesének, aki zokogva kiborult. A harag csak addig tartott, amíg egymásnak nem estek újra, ezúttal nem nyilvános helyen, hanem a hálószobában.