horoszkóp

Penelope Cruz bulizás helyett internetezik

2005.01.07. 12:09
Penelope Cruz felszínesnek tartja a hollywoodi partikat, ahol híres és gazdag emberek mulatnak. A bulikat kihagyja, és éjjelente szívesebben lóg a hálón, hogy cseteljen a barátaival.

Penelope Cruz inkább internetezéssel tölti az éjjeleit, mint hajnalig tartó bulizással. A színésznő bevallotta, sokkal jobban leköti a net, mint Hollywood híres és gazdag hollywoodi népe, amely rendszeresen menő partikra jár. "Hála istennek, hogy létezik a világháló. A barátaimmal így tartom a kapcsolatot. Sokkal jobb, mint a telefon" - mondta Cruz.

Taszító partik

"Nem érzem, hogy beilleszkedtem volna Hollywood partikultúrájába. Nekem az a dolgom, hogy filmpremierre járjak, ha szereplő vagyok, de a bulikkal nem foglalkozom. Szinte sosem jelenek meg ezeken az eseményeken. Szerencsére elég elfoglalt vagyok, sok munkám van, nem kell a partikon nyomulnom" - mondta Penelope Cruz az OK magazinnak adott interjújában, amelyet a Femalefirst idézett.

A színésznő mondatai nem lephették meg túlságosan az OK magazin olvasóit. Penelope ugyanis korábban is többször kifejtette már, szeret ugyan az álomgyárban dolgozni, de munkatársaival és a hollywoodi elittel nem szívesen mulat együtt.

Hiányolja barátait

Tom Cruise volt barátnője kifejtette, hiányzik neki Spanyolország és a barátai, akikkel régen gyakran vacsorázott együtt, majd az után is hosszú órákig ültek, és beszélgettek az étteremben. Az amerikai partikat felszínesnek tartja. A színésznő Pedro Almodovar Mindent anyámról című filmje sikere után próbált szerencsét Amerikában, majd a Vanilla Sky című film után (a film eredeti, spanyol változatában is ő játszotta a női főszerepet) keresett hírességgé vált.