Robin Wright Penn két ismeretlen nővel kapta rajta részeg férjét romantikusnak szánt vakációjuk alatt. Sean Penn és felesége azóta külön-külön benyújtotta a válókeresetet.

Robin Wright Penn egy közös hétvégén két idegen nővel találta egy ágyban a férjét, ezért nyújtotta be a válókeresetet tizenegy évnyi házasság után – állítja a FemaleFirst. A hivatalos papírok szerint természetesen a legáltalánosabb indokra, vagyis kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. Furcsa módon először a színész döntött úgy, hogy elválik nejétől - legalábbis az ő keresetét iktatták előbb, december tizennyolcadikán-, majd az asszony is beadta a papírokat.

A házaspár röviddel karácsony előtt utazott el a Tahoe tó mellett található síparadicsomba. A két színész között valószínűleg már ekkor sem volt túl jó a viszony, ugyanis Sean Penn - aki korábban Madonna férje is volt -, külön lakosztályt bérelt feleségének. A színész a vakáció alatt állítólag elhanyagolta nejét, aki egyszer csak megunta a magányt és benyitott férje szobájába. A szemmel láthatóan részeg Penn akkor éppen két orosz lánnyal hentergett az ágyban.

A US Magazine információi szerint négy nappal azután, hogy a házaspár beadta a válókeresetet, a színész már egy nagyon fiatal és csinos, barnahajú lánnyal randizott. Az egyik szemtanú szerint Penn a kellemes társaság ellenére nem élvezte a találkát, idegesnek és boldogtalannak tűnt.

Robin Wright és Sean Penn 1991-ben ismerkedtek meg és 1996-ban házasodtak össze. Két gyermekük született, a most 16 éves Dylan Frances és a 14 éves Hopper Jack - aki a család két jóbarátja, Dennis Hopper és Jack Nicholson után kapta a nevét). A házaspár egyelőre a gyermekek közös felügyelete mellett döntött.