Tizenhat évvel válása után Sean Penn arról beszélt, a média állandó figyelme miatt rémálommá vált a házassága Madonnával. A színész egykor légpuskával üldözte az újságírókat, és megverte a fotósokat, volt feleségéről viszont elismerően beszél.

Sean Penn
Tizenhat évvel az után, hogy Madonna és Sean Penn elváltak, a színész arról beszél, boldog, hogy nem tartott tovább a rémálommal felérő házasság. "Az őrületbe kergettük egymást" - mondta Sean Penn, akit az Ananova idézett a Now magazin alapján.

Légpuskával az újsáígrók ellen

A pár az énekesnő Material Girl című dalához készült klip forgatásán találkozott először 1984-ben, és a lap szerint Hollywood történetének legzűrösebb kapcsolatát kezdték el. Mostanáig azonban egyedül Madonna számolt be a házasság válságáról. Azon kívül, hogy Till Death Do Us Part című dalát a saját élete ihlette, cikkek hosszú sorában taglalta, férje hogyan verte meg a paparazzikat, és őt hogyan kötözte egy székhez, majd szorította a fejét a sütőbe.

Sean Penn a nyilvánosságot okolja azért, hogy a kapcsolat nyomasztóvá vált. "Csak annyit szerettem volna, hogy hagyjanak forgatni, egyébként pedig hagyjanak békén" - mondta a színész, akivel kapcsolatban azóta is emlegetik, légpuskával akarta elkergetni a helikopteren érkező újságírókat az esküvőjéről. "Valójában nem is tudom, ki lett volna képes velem együtt élni ebben az időszakban" - ismerte be Sean Penn, aki két évi házasság után, 1987-ben vált el az akkora már világsztárként emlegetett énekesnőtől.

Utóélet

Robin Wright
A Now magazinban közölt interjúban a színész ugyanakor csak dicsérte volt feleségét. "Nagyon is igazi, nagyon is érzékeny ember" - mondta Madonnáról. Hozzátette, örül annak, hogy volt felesége megtalálta a társát. Madonna első gyerekének apja Carlos Leon, az énekesnő egykori személyi edzője, aki mellett azonban nem találta meg a boldogságot. Az énekesnő öt évvel ezelőtt férjhez ment Guy Ritchiehez, a harmincas éveiben járó brit filmrendezőhöz, akitől fia született.

Sean Penn pedig Robin Wright színésznő férje lett, akiről úgy tartja, Hollywood méltatlanul hanyagolt tehetsége. Ugyanakkor hálás, hogy közös életük "nem hasonlít egy akváriumra".