Keleti Györgyi fel szeretné karolni a nőket, de nem tudhatjuk meg, miképp. A kaszinóban természetes lányok fürdőruhában köröznek, egy kínai játékos a blackjack fölött unatkozik, Charly Nice műkedvelői minőségében jött. Penthouse-parti évtizedekkel azután, hogy Tordai Teri pornófilmben debütált.

"Tényleg feltöltetted a szádat? Nem is látszik. Azt vettem észre, hogy akik megcsináltatják a szájukat, azoknak az arcában van valami ugyanolyan" - affektálja egy szőke lány a Várkert Casino előterében. A Penthouse-partira igyekvő riporterünk nem hitte volna, hogy hallhat még ennyire sztereotip és növényszintű dialógot. Ekkor még nem sejti, aznap megért valamit az eltartott nők szorongásából, és egy Elvis-imitátort is lát rulettezni, akinek egy kopasz, borostás úr folyósítja az összeget.

Kínai játékos, hazai Charly Nice

Tekintse meg képeinket!
Igyekezetei ellenére riporterünket felkészületlenül éri a szürrealista dopemani fantáziavilág romantikája. A lépcső tetején egy nagymellű hosztesz vörösborral kínálja, a bálteremben megtudja, a magazin új stábbal dolgozik. Fiatal férfiak szürke öltönyben. Az előző főszerkesztő felhagyott a médiával, és borász lett. Megérkezik Charly Nice táncdalénekes, ezúttal nem csillagos ingben, és futó pillantást vet a földszinti kaszinóteremre. Egy szvetteres kínai játékos unatkozik a blackjack-asztalnál. Az őt figyelő pit boss is unatkozik, körmeit tisztogatja.

"A popsztárszépségverseny zsűrijének tagja voltam. Itt csak meghívott vendég vagyok, de nagy örömmel jöttem" - mondta Charly Nice. Színes inge a mellkasán ki van gombolva, és lezserül riporterünkre mutat. Védjegyévé vált ez a nyolcvanas évekbeli hagyományőrző mozdulat. Kolléganője ezalatt arról tájékoztatja riporterünket, az volt az igazi bulvárújságírás, amikor kiderült, hogy Tordai Teri pornófilmben szerepelt. Mert volt benne munka. Azt pletykálják, Keleti Györgyi külsejében is volt. Legalábbis plasztikai műtétek előzték meg a fotósorozatát.

Keleti Györgyi és a nők

"Nem műtétek, csak beavatkozás. A mellemet meg a számat korrigáltattam kicsit. Manapság ez már egyre elfogadottabb" - mondja lapunknak a Penthouse e havi címlaplánya. A földszinten ekkor tűnik fel a már korábban említett Elvis-imitátor és a borostás úr, aki téteket tesz a rulettre. Idefent Keleti Györgyi leveszi a szőrmekabátját, és a címlaptörténetet folytatja.

"A képeken alig ismertem magamra. Az életben egy huszonéves fruska vagyok egy harminc éves nő testében. A fotókon pedig valódi nő vagyok. Bele sem gondoltam, milyen hatása lesz a sorozatnak. Még mielőtt megjelent volna a magazin, máris kerestek az újságok, tévék, édesapámat is megszólaltatták. Igyekszem élni a nyilvánosság adta lehetőséggel" - mondja Keleti György egykori honvédelmi miniszter lánya, aki elárulja, eddig nem volt a munkaerőpiac aktív tagja. "Háztartásbeli voltam. Most azonban van egy eredeti tervem, amelyik nőkkel kapcsolatos. De még nem árulok el többet" - mosolyog Keleti Györgyi, majd a sarokban álló párjához siet. Lent Elvis nyer. Fent tizenhat fürdőruhás lány lép be a terembe magassarkúban.

Természetes lányok futószalagja

"A Penthouse magazin szeptemberben meghirdetette szépségversenyét. A jelentkezésnek egy fő feltétele volt: beavatkozástól mentes szépségeket keresünk. Eredeti, természetes lányokat" - mondja Turczi István, a konferansziéként közreműködő lapigazgató, és a bevonuló lányok nevét olvassa fel papírról. Aki a nevét hallja, felteszi a kezét, és elmondja, vidékről jött. A notórius szépségverseny-látogatók sok ismerős arcot láthatnak. Régen lehetett, amikor a lányokat még feszélyezte a lóvásárhangulat. Két kört tesznek még, mielőtt az újonnan alakult Penthouse Együttes (Dukai Regina, Benkó Ildikó, Balássy Bernadett) mutatkozik be.

Újabb futó pillantás a lent zajló eseményekre. A magányos kínaihoz egy pévécédzsekis honfitársa csatlakozik, együtt könyökölnek. Elvis elbukja a zero spielt, a borostás már nem dotál. Fent egy harmincas vörös nő a tetőtér beépítéséről beszél, majd megmutatja partnerének exkluzív műkörmét: bordó, és karikák vannak ráfestve. Charly németországi kalandjait eleveníti fel, az együttes énekelni kezd.

Dukai Regina kalandja

Klikk a képre!
"Ezt egy kalandnak, kitérőnek fogom fel, hogy az együtteshez csatlakoztam, de számomra a szólókarrier fontosabb" - mondja az előadás után Dukai Regina. Hosszú fekete hajat, és piros ruhát visel. Háta mögött egy kínai tűnik fel, és telefonálva közeledik a svédasztal felé. A beavatkozástól mentes csapat koktélruhában vegyül, kevés alkoholt, és süteményt fogyaszt. Szép Károlyból lett Charly Nice borozik, a Csűry Lajosból lett Edvin Marton két szőke lányt szórakoztat.

Riporterünk lelke eltelik az idillel, de kifelé hosszabb az út. Stohl András reménybeli barátnője, Kísértés Évi érkezik kaszinózni, és a recepció előtt is hosszú sorok kígyóznak. Elegáns férfiak várnak a regisztrációra, és földönkívülivé maszkírozott nők. Elégedettnek nem tűnik egy sem.