Maya Gold fázott a padláson meztelenül

dns
2004.12.03. 13:09
Maya Gold nehéz és érdekes munkának tartotta az aktfotózást egy hideg, poros padláson. A Penthouse decemberi címlaplányát a magazin zártkörű partiján faggatta riporterünk, aki aznap este méregdrága ékszereket, félmeztelen lányokat, leszbikus showt látott, és Gergely Róberttől szódával felöntött mojitót kapott.

"Nem olyan jó ez a mojito. Az igazit fehér rummal készítik. Ez meg szódával van felöntve" - panaszkodik Gergely Róbert a Cuba Librében tartott Penthouse partin, miközben a bejárattól elindul a hátsó asztalokig, és riporterünkkel is megkóstoltatja az italt. Limonádéízű.

Nagy Ő és Che Guevara

Tekintse meg képeinket!
Még kevesen vannak a szórakozóhelyen. A bejáratnál koktélruhás hoszteszek mikulássapkában welcome drinkkel kínálják Noszály Sándort, aki röviden szemez Che Guevara plakátjával. A tragikus sorsú forradalmár újrahasznosított hősök közt az élen jár, de nem ő az egyetlen, akiről szeretnének még néhány bőrt lehúzni.

"Nagy az igény arra, hogy újra koncertezzen a Neoton" - újságolja lapunknak Végvári Ádám, az egykori Neoton Família frontembere - "A koncertszervezők és az egykori rajongók vetették fel, hogy lépjünk fel újból, így most ezt szervezzük, de konkrétumot nem tudok még " - mondja a zenész a fehér süppedős fotelben, és felpattan annak hallatán, hogy kezdődik az ékszerbemutató.

Méregdrága ékszerek

A színpadnak kikiáltott pódiumról a magazin főszerkesztője, Pósa Árpád és a gyakorló aktfotós Klausmann Viktor üdvözli a vendégeket. Bejelentik, nemsokára olyan showban lesz részük, amelyhez foghatót ritkán látni. A gyémántos lányok fekete estélyiben királyi ékszereket mutatnak be. Egyik sem kerül kevesebbe 4000 eurónál. A műsorvezető szerint itt az ideje meglepni a kedvesünket ezekhez hasonló darabbal. A modellek levonulnak a pódiumról a biztonsági őrök kordonán belül. Az ékszerbemutató képviselője pedig felhívja a figyelmet arra, "senki se nyúljon a modellek felé, mert annak súlyos következményei lesznek".

Nem nyúlnak feléjük. Sem a későbbi leszbikus számban táncoló piros tangás lányok felé. A táncosnőknek még van néhány évük az ötéves érettségi találkozójukig, de mozdulataik sok tapasztalatra utalnak. Zeneszámuk szörnyű, de performanszuk olyannyira leköti az egybegyűlteket, hogy a legtöbben észre sem veszik Maya Gold, a Penthouse decemberi címlaplánya megérkezését. Riporterünk kihasználja a hézagot.

Maya a padláson

"Szeretem azokat a munkákat, amelyek valamilyen extrém helyzetben készülnek" - mondja Maya a magazinbeli aktfotózással kapcsolatban, és egy tincsét csavargatja - "A fotók egy padláson készültek, ahol döbbenetesen hideg volt. Mindenki termopulcsiban dolgozott, csak én nem. Nem könnyű ellazulni és szexisnek lenni, ha közben vacog a fogad. Az ilyen munkákat szeretem, alapvetően bevállalós lány vagyok" - nevet Maya, aki Michelle Wild gyesével egy időben valószínűleg átveszi a rangidős pornószínésznő címet. A félhomályban hamvasnak látja őt riporterünk, miközben magánéletéről érdeklődik.

"Nem szeretek erről beszélni. Van kedvesem, de nem hoztam magammal, mert ez nem az ő közege, nem érzi jól magát ilyen bulikon" - mondja Maya, és a boros pult felé indul. Egy fekete öltönyös-pecsétgyűrűs, egy kopasz-pocakos és egy rózsamintás zakós fiatalember követi, de egyik szólítja meg. A színpadon újabb protokollesemény zajlik. A magazin aktfotóspályázatának nyertesei díjakat kapnak. Riporterünk meglepetésére a második helyezett egy fiatal lány.

Női aktfotós

Klikk a képre!
"Mindig is aktfotós akartam lenni" - mondja lapunknak György Kata, aki ezen a napon lett 22 éves -"találtam egy nagyon szép és érdekes lányt, akivel szívesen dolgoztam. Megcsináltuk a képeket, és beküldtem a Penthouse-ba, ahol fantáziát láttak bennem, remélem kapok majd megbízásokat. Valószínűleg maradok a női aktnál. Az a tapasztalatom, hogy a férfi modelellek zavarban vannak, ha a fotós nő. A lányok nincsenek zavarban. Jobban el tudnak vonatkoztatni a körülményektől" - mondja a fotós.

Ez alatt újból show kezdődik, egy fehérnemű-bemutató. A vendégek fáradt viccelődéseinek céltáblája ezúttal Melinda a Kísértésből, aki a tízmilliós magyar nyilvánosság előtt feküdt le egy csábítófiúval Mexikóban. Most modell. A többség elégedett a bemutatóval, és azzal is, hogy a fűtött teraszon is félmeztelen lányok vonulnak a kivetítőn. "Ingerekben gazdag ez az este" - mondja a partiférfi jelenlévő prototípusa: magas, harmincas, sötét hajú, szabályos arcú, fekete öltönyös, kedveli a rum alapú koktélokat, az ezüst telefonokat, a szaggatott ütemű afro-amerikai zenéket, a gyors, piros kocsikat.

"Azon a partin érzem jól magam, ahol vannak ismerőseim. Egy ilyen esemény arra jó, hogy mindazokkal találkozzunk, akiket már rég nem láttunk, és kedvelünk" - mondja Gergely Róbert, és riporterünk tesz még egy kört, hátha véletlenül talál ilyen embert.