Katy Perryn bosszút állt az óriástorta

2008.10.19. 15:00
Az énekesnő az MTV-díjátadós fellépésén beleugrott egy hatalmas tortába, ami csúnyán megbosszulta ezt neki. Íme a sorozatos seggreesések videója.

Az I Kissed a Girl egyslágeres előadója általában vagy arról nyilatkozgat, mennyire unja már, hogy a nők csókolgatásáról kérdezik (nagyon), vagy arról, hogy kit kapna le szívesen (Angelina Jolie-t). Most végre új elemmel gazdagította imidzsét: seggre esett egy díjátadón.

Klikk!

Az énekesnő az MTV Latin Amerikai díjátadóján csütörtök este egy óriási rózsaszín torta társaságában lépett fel Mexikóban. Utóbbi szerepe az volt, hogy Perry előadásának művészi csúcspontján hasast ugorjon rá. A katartikus pillanat azonban mégse ez lett, hanem amikor Perry felállva óriásit zakózott a szétkent krémen, majd ezt többször is megismételte. Hiába próbálta ugyanis zenekarának egyik tagja felsegíteni az énekesnőt, az egyre csúszósabb padlón képtelen volt talpon maradni. Perry jól viselte az incidenst: bár vélhetően meg is ütötte magát, a röhögéstől se volt képes lábraállni, végül a méltóságteljes távozás helyett négykézláb, térdencsúszva távozott.