Katy Perryt is elérte a retro-szexi stílus

2009.01.10. 10:00
Az I Kissed a Girl slágerrel befutó Katy Perry legújabb számában kicsit komolyabbra vette a figurát, amihez egy második világháborús szerelmi történetet felvázoló klipet készítettek. Ezzel az énekesnő is beállt azoknak a sztároknak a sorába, akik továbbéltetik a pin-up stílust.

Az énekesnő One of the Boys című albumához elkészítette az új kislemezét, a Thinking of You című számból. A kislemezhez persze klip is jár, ami egy a második világháborúban játszódó szomorú szerelmi történetet mutat be.

A klip arról szól, hogy Katy Perry elveszti a szerelmét a második világháborúban. A boldog együttélés pillanatait, amikor Katy Perry jellemzően valamilyen szexi retro ruhában van, időről időre felváltják azok a képek, amiken a férfit látjuk bevonulni, majd a klip végére kiderül, hogy nem élte túl a háborút.

A szám lényegesen komolyabb hangvételű, mint az énekesnő nagy slágere az I Kissed a Girl. Arról a kellemetlen helyzetről szól, amikor valaki együtt van valakivel, közben meg egy harmadikkal szeretne lenni, és akkor jön az önutálat, az undor, meg, hogy rossz az egész világ. Persze Katy Perry ezt sokkal érzékletesebb képekben fogalmazta meg, de nagyjából erről van szó.

A klip ezért nincs is igazán összhangban a számmal. Egy romantikus történetet látunk, a szöveg viszont nem az a klasszikus, hanem az önmarcangolós típusú szerelmes szám.

A negyvenes évekre jellemző pin-up stílus egy ideje ismét menő Hoyllwoodban. Elég csak Dita Von Teese-re gondolni, aki egy egész karriert épített erre. Tavaly viszont mintha az eddigieknél is jobban felkapták volna a korszakot.

Hírességek kisebb hadáról készültek ilyen jellegű képek, Lindsay Lohantől Eva Mendesig. Samantha Ronson kedvese, Lindsay Lohan Marylin Monroe egy fotósorozatát idézte meg, Eva Mendes meg a hatvanas évek stílusában pózolt a Vogue-nak.

De Claudia Schifferről és Eva Herzigovaról is jelentek meg ilyen képek. Hazai vonalon meg Kiszel Tündét és Bódi Sylvit csábította el a XX. Század első fele. Még több retroképet talál erre>>>.