horoszkóp

Amy Winehouse Pete Dohertyvel csókolózott

2008.05.15. 17:09
Nem sokkal azután, hogy Pete Doherty kiszabadult a börtönből, és Amy Winehouse ellen nem emeltek vádakat, amiért lefilmezték ahogy crackezik a két drogos zenész együtt indult bulizni, aminek a vége ijesztő csókolózás lett. Winehouse tiszta kosz volt, Doherty oldalán a cipője lógott. Mostanában azért buliznak együtt, mert állítólag Winehouse segít zenét szerezni Dohertynek.

Amy Winehouse és Pete Doherty azután váltottak csókot, hogy az énekesnő megnézte Doherty első szabadulás utáni fellépését a Babyshamblesszel – írja a The Sun.

A „Szabaduló bulit” a The Forum nevű londoni helyen tartották, ahol Doherty mindenkinek köszönetet mondott, aki levelet írt neki a börtönbe. A koncerten egyébként Doherty múltja és jelene összetalálkozott. Ott volt Doherty egyik excsaja, akitől a zenésznek gyereke is van, valamint Amy Winehouse, akivel az est végére az eddiginél is jobban összemelegedtek. Nekünk csak ezek a képek vannak, de a The Sun fotóján egész úgy tűnik, mintha meghitt csókot váltanának. Aki bírja, itt nézheti meg, de vigyázat, nem szép látvány!

A koncert után Doherty Winehouse-hoz és barátaihoz csapódott, akikkel hajnalig szórakoztak. Reggel negyed háromkor a Sohoban található Jazz after Dark klubba akartak menni szórakozni, de meglepetésükre a hely zárva volt, ezért kiabálni és füttyögni kezdtek, hogy nyissák ki azt nekik. Persze ez nem történt meg, úgyhogy csalódottan kellett hazamennie a párosnak.

Az estét olyan mulatságos pillanatok dobták fel, mint Doherty újságvásárlása, amikor megvette a NME (New Musical Express) legújabb számát, aminek a címlapján ő van. Ezen kívül nevetésre adott még okot az is, hogy Doherty kigombolt gatyával közlekedett az este folyamán, valamint hogy amikor Winehouse szája közelébe keveredett, valamiért egy cipőnek látszó tárgy lógott róla.

Ez mellé megy!

Winehouse azért örülhet, mert nem emel ellene vádat a rendőrség, miután a The Sun még januárban lehozta a birtokukba jutott videofelvételt, amin az énekesnő cracket fogyaszt. Az énekesnő szóvivője elmondta, a rendőrség óvadék ellenében elengedte Winehouse-t, az ügynek nincs komolyabb folytatása, így az énekesnő most "már teljes erővel a munkájára koncentrálhat".

Doherty meg értelemszerűen azt ünnepelte, hogy leteltek 14 hetes börtönbüntetésének utolsó napjai is, amit kábítószerrel való visszaélés és közúti szabálytalanságok miatt kapott.