horoszkóp

Pete Doherty beszívva méltatja a cracket

2007.03.24. 13:30
Miután egy újabb elvonókúrát fejezett be Pete Doherty, egy interjúban elmondta, minden nap crackezik. Ezt alátámasztva hozzátette, az interjúra is beszívva érkezett. Barátnője, Kate Moss állítólag sikeresebb volt a függősége kezelésében.

Januárban Kate Moss és Pete Doherty fotósok kíséretében érkeztek meg a drog-elvonókúrákra specializálódott londoni Capio Nightingale kórházba. A pár úgy gondolta, eredményesebben szabadul meg a függőségétől, ha közösen vesz részt a leszoktató terápián.

Beszívva adta az interjút

A kúra után a Babyshambles énekese azzal dicsekedett a sajtónak, kokainfüggősége már a múlté, barátnője kedvéért nem vesz magához többé drogot. Kate Mossról úgy tudni, az elvonó óta valóban nem drogozik, barátjáról azonban ez nem mondható el.

A New York Daily Newsnak adott interjújában a 28 éves Doherty elmondta, minden nap crackezik, és ezt alátámasztotta azzal, hogy hozzátette, az interjú előtt is beszívott. Doherty szívesen kínál meg másokat is az általa preferált drogokkal, legutóbb egy pingvint szivatott be.

A pingvineknek nem jó

A Sun értesülése szerint az énekes barátnőjével látogatott el nemrég az Oxfordshire melletti Cotswold Wildlife Park nevű vadasparkba, ahol séta közben a Humboldt-pingvineknél elszívott egy jointot. A csikket ezután egy pingvinnek pöckölte az énekes, amelyik megette. Az eset után a londoni állatkert főállatorvosa, Andrew Routh elmondta, marihuánás cigarettát adni a pingvineknek nagy hiba, végzetes következményekkel járhat az állatra nézve.