Pete Doherty klipben sírja vissza Kate Mosst

2008.06.30. 13:03
Pete Doherty Sting lányának, Coco Sumnernek a Bohemian Love című számához készített videoklippel akarja visszaédesgetni Kate Mosst, mert nem tud tőle elszakadni. A klipben a közös időket felidéző képek váltogatják egymást, amikor még mindenki boldog volt. Moss közben sajnos jól elvan aktuális zenész pasijával Jamie Hince-szel, pedig egykor olyan jó agyhalott dzsánkipárt alkottak Dohertyvel.

Pete Doherty a YouTube-on keresztül szeretné visszakapni Kate Mosst, méghozzá egy olyan klippel, amiben róla és volt barátnőjéről látunk közös fotókat, miközben Coco Sumner Bohemian Love című száma szól.

A szám arról szól, hogy az egyiknek mennyire hiányzik a másik, meg, hogy telesírja az egyik a másik hiánya miatt a párnát. Szóval teljesen átlagos szakítás utáni szám, a jobbak közül. Nézze meg:

Pete Doherty sokadszorra tér vissza gondolatban nagy szerelméhez Kate Mosshoz. Legutóbb egy Mossról készült képet vett magának, de már az is szinte biztos, hogy könyvben is leírja majd szerelmük történetét.

A kapcsolatról szóló könyvhöz Doherty már össze is állt a volt drogos szerző Sean Boruval. Boru úgy ismerte meg Dohertyt, hogy volt drogosként élményeiről írt a börtönben sínylődő Dohertynek. Aztán összebarátkoztak, mert megértik egymás problémáit.

Sting lánya

A poént lelőttük az elején, de a klip zenéjét szolgáltató szám Sting lányáé, a 18 éves Coco Sumneré. Sumner nemrég kezdte meg zenei karrierjét, és jóban van Pete Dohertyvel, közös koncertjük is volt. Doherty egészen odavan Sumnerért, szereti a zenéjét. Hallgassák meg a számot Doherty képei nélkül is:

Sting négy gyereke közül nem Coco az egyetlen, aki zenél. Egyik bátyja, Joe Sumner a Fiction Plane nevű zenekart viszi. A 76-os születésű énekes hangja meglepően hasonlít a papáéra.