horoszkóp

Moss csináltatja meg Doherty rohadó fogait

2006.04.07. 16:49
Doherty szerint házasság lesz ebből, Moss egyelőre rothadó fogú szerelmének szájszaga ellen küzd. A romantikus saga újabb folytatása.

A Velvet kedvenc agyhalottjai, Kate Moss és Pete Doherty körül mindig zajlik az élet: ha az énekest épp nem tartóztatják le valamiért, akkor magától nyilatkozik valami szórakoztatót. Most például azt, hogy feleségül veszi a szupermodellt. Hivatalosan egyelőre még azt se lehet tudni, hogy ismét együtt vannak-e, mert Moss és szóvivői ezt sem erősítették meg eddig. Doherty szerint viszont igen, sőt annyira, hogy már az esküvőről beszélnek.

Skót kastély. Kúl, höhö

A Sun-nak például komoly és kidolgozott terveket árult el: "Össze fogunk házasodni. Egy skóciai kastélyban lesz, szeptember és november közt valamikor. Rongyrázós skót kastély, az nagyon tuti volna". A Babyshambles énekese zenei karrierjével kapcsolatban is hasonlóan optimista: úgy véli, ő egyenesen az új John Lennon. "Szeretem ezt a hasonlatot. De komolyan, szerintem én vagyok manapság a legjelentősebb rocksztár. És nemsokára kurvajó új dalokat mutatok majd" - mondta el a lapnak szerényen.

Szájszag saga

A szupermodell szándékai egyelőre ismeretlenek, legalábbis az esküvővel kapcsolatban. Most épp állítólag azzal van elfoglalva, hogyan tudná fogorvosi székbe kényszeríteni büdösszájú szerelmét. Dohertynek ugyanis drogkarrierje mellékhatásaként rohadnak a fogai, ami kevéssé szexi. Egy közeli ismerős szerint Moss úgy érzi: ezen már a kapcsolatuk múlik, ezért tízezer fontot szán arra, hogy kifizesse büdös szerelmének fogászati kezelését.

A rocker alkohol- és drogfüggősége mellett az elbliccelt fogmosással is tesz a fogai rothadásáért: a Knightsbridge Fogászati Klinika egyik belsős informátora szerint a fogorvosoknak több havi munkájába kerülhet a rendberakása. A rocker egyébként be van tojva a fogorvostól, attól azonban állítólag még jobban, hogy elveszíti a szupermodellt, ezért beleegyezett, hogy aláveti magát a kezelésnek.