horoszkóp

Paris Hiltont megtámadta saját majma

2005.11.16. 17:16
Michael Jackson és George Clooney után Paris Hilton is csatlakozott azokhoz a sztárokhoz, akik egzotikus állatok tartásával próbálják magukra még jobban felhívni a figyelmet. A szőke, dúsgazdag és nem az eszéért szeretett örökösnő újabb szerzeménye egy makimajom, adta hírül az Ananova.

Harsinyatartó helyett majomharapás

A Baby Luv névre hallgató törpemajom azonban úgy tűnik, mégsem volt annyira jó választás. A banánevő házi kedvenc legutóbb fehérnemű-vásárlás céljából kísérte el az idegesítően sovány sztárt, írja az Ananova. A hatezer dolláros shoppingolás viszont annyira unalmasra sikeredett a majom számára, hogy harisnyapróbálás közben ráugrott Parisra és összevissza harapta az arcát.

Túl nagy csivava

Nem ez volt az első alkalom, hogy Miss Hiltonnak gondja akadt a háziállataival. A világ szíve majd megszakadt amikor év elején elveszett Tinkerbell nevű csivavája, majd amikor megkerült, lecserélte egy Bambi nevűre, hátha ő soha nem hagyja faképnél. Úgy tűnik azonban, hogy a magán-szafaripark létesítéséről csak nem lehet lebeszélni az örökösnőt. Legújabb kedvence egy Cinderella (Csipkerózsika) nevű vadászgörény, amit egy Las Vegas-i reklámfilmforgatás során kedvelt meg és fogadott azonnal örökbe.

Bizsu-ciki

Mindeközben felröppent a hír, hogy Paris Hilton egykori eljegyzési gyűrűjét azért nem akarja visszaadni hajómágnás ex-vőlegényének, mert az nem is igazi. Mint ahogy a New York Post arról nemrégiben beszámolt, a boldogan villogtatott nagy gyémánt nem valódi és a beharangozott 24 karátos helyett pusztán csak 5 karátos.