horoszkóp

Paris Hilton lekéste saját klubja megnyitóját

2005.01.03. 12:29
A szőke szállodalánc-örökös halaszthatatlan síelésből kifolyólag hat órát késett a nevét viselő orlandói Club Paris éjszakai mulató hivatalos nyitóbulijáról.

Hilton kisasszony első klubjának első bulijáról a legtöbb vendég már hazament, amikor a platinaszőke modell/sztár befutott a helyre. Hosszú idővel a rózsaszín szalag ünnepélyes kettévágása után érkezett, de jó oka volt a késésre: "A svájci Alpokban voltam síelni, és visszafelé a repülőtéren feltartottak. Az elmúlt huszonnégy órámat utazással töltöttem" - közölte Paris Hilton mosolyogva luxusterepjárójából kiszállva. Hajnal egykor.

Ingyen pia, olcsó celebek

#alt#
Paris Hilton

Barátai hangosan sikongatva rohantak ki a klubból, hogy megöleljék, megpuszilják Paris Hiltont, aki csak annyit mondott "Bocsika, hogy késtem." Paris helyett tesója, Nicky Hilton vágta át a rózsaszín szalagot csütörtök este, több száz orlandói tisztviselő, befolyásos üzletember és a többi vendég jelenlétében.

Mikor Fred Khalilian, a szórakozóhely társtulajdonosa megtudta, hogy Paris Hilton nem érkezett meg időben, az összes vendégnek ingyen italt ajánlott fel az igényesen berendezett, új helyiségben.

"Előfordul az ilyesmi" - kommentálta a történteket Joey Fatone, volt N'Sync-tag, aki egy volt a megnyitón megjelenő kevés ismert ember közül. A társtulajdonos által előre behirdetett sztárkavalkád nem valósult meg, ugyanis csak páran tisztelték meg jelenlétükkel az új klubbot, és a nyilatkozó személyéből is látszik, hogy azok milyen kaliberűek voltak.

Láncot terveznek

A "Simple Life" című sorozat sztárjának évente négyszer kell megjelennie az orlandoi diszkóban. Hiltonék egy egész láncolatot terveznek Club Paris éjszakai mulatókból - mondta el Peter Lopez, Paris Hilton ügyvédje. Ha minden jól megy a jövőben Las Vegasban, Miamiben, New Yorkban, Los Angelesben, Atlantában, Londonban, Paris és Madridban is nyitnak egyet.

Khalilian három millió dollárt fektetett az első Club Paris helyiségének felújításába. Paris Hilton nem szállt be az üzletbe pénzzel, csak a nevét adta hozzá. A nevéért viszont jelentős összeget kapott, és hogy továbbra is vidám maradjon, adtak neki hozzá egy tűzpiros Ferrarit is.