horoszkóp

Paris Hilton most akkor férjhez megy

2006.12.11. 11:12
Unalmas a barátnőkkel közös, részeges tivornyázás, most már valamit le kell tenni az asztalra. Mondjuk egy gyereket, az milyen jópofa - gondolja Paris Hilton, aki újrajátssza saját szappanoperáját.

Paris Hilton kibékült exvőlegényével, a görög származású milliomossal, Stavros Niarchosszal, olvasható szinte minden portálon. A pár New Yorkban randizott, aztán Miamiba mentek egy romantikus hétvégre, a hírek szerint azért, hogy felmelengessék kihűlt kapcsolatukat. A pár ez év áprilisában még házasodni készült, ám aztán tragikus hirtelenséggel májusra szakítottak.

Pina után házasság

Paris, úgy tűnik képtelen bármivel is felülmúlni eddigi partizási szokásait, talán már csak az hiányzik, hogy egy kamerát a végbelébe vezetve megnézhessük, miként zajlik egy napja belülről. De erre egyelőre nem kíváncsi senki, így visszatért a göröggel, biztos, ami biztos.

Paris Stavros Niarchosszal

Így hát Paris kibulizta magát, majd újra a párkapcsolatot választotta, erről árulkodik nyakában a nyitható medál, amiben róla és a milliomosról vannak képek. Az egyik képen smárolnak, és a másikon is. Mit ad isten, a szőkeség mostanában jókora gyűrűt is hord, hogy elhintse az újabb eljegyzésről szóló pletykákat, mindazonáltal azt tagadja, hogy a gyűrűt váltogatva hordja mindkét kezén, és egyelőre nem nyilatkozik esküvőről.

Hilton és egy gyerek? Rémdráma

A bugyi nélkül bulizás királynője ráadásul valahogy egyre több időt tölt Britney Spearsszel, és volt szerencséje megismerni annak gyerekeit is. Igaz a szőkeség még egy lekicsinyített kutyára is képtelen vigyázni, valószínűleg ön és közveszélyes, ám ezek egyike se tartja vissza attól, hogy barátnői gyerekeit felügyelje.

Hogy, hogy nem a Hilton lányka rájött, a gyerek mókásabb lény még egy makimajomnál is, így most azt vette fejébe, hogy hajlandó feláldozni partihercegnői létét, és szerinte készen áll arra, hogy férjhez menjen, és gyerekeket szüljön huszonegy éves pasijának. Egyelőre sajnos sehol nem jelentették be, hogy csak viccelt.

Ismétlődő történelem

Az örökösnőnek mellesleg legutoljára 2005 májusában lett elege a partikból, akkor ugyan az esküvő mellett, még (azóta se létező) énekesnői karrierjére akart koncentrálni. Paris ezidőtájt egy druszájával, a szintén milliomos Paris Latsissal járt, de nem sokáig. Ugyanez év októberében kiadta az útját, addig tartott ugyanis, hogy rájöjjön, még mindig nem foglalkozott a karrierjével. A jelek szerint mára úgy ítéli, elérkezett pályafutásának csúcsához, úgyhogy most már inkább gyereket akar.