A Forma-1 pilótái jó partinak számítanak, de legtöbbjük már megállapodott: mindkét Schumacher, Alonso, Massa és Raikkönen is megnősült már. A kísértés viszont állandó: Mika Häkinnen nem is állt ellen a cseh sztriptíztáncosnőnek. Az idei szezon egyik sztárja, Lewis Hamilton viszont inkább folyamatosan csajozik: Danii Minogue után most állítólag a Pussycat Dolls énekesnőjével randizgat. Best of Formula Una.

A Forma-1 pilótáinak magánélete ugyanolyan mozgalmas, mint a focistáké, így körülnéztünk, melyik versenyző tud már felmutatni egy pilótafeleséget, és ki az, aki egyelőre inkább kihasználja, hogy rengeteg nő próbál a közelébe férkőzni. Az előbbi kategóriába tartózik mindkét Schumacher, Alonso, Raikkönen és Massa, míg a nőcsábász-típust Lewis Hamilton és - mint nemrég kiderült - Mika Häkinnen képviseli, aki egy cseh sztriptíztáncosnőért hagyta ott feleségét.

A bulvárfeleség

Cora Schumacher talán a pilótafeleségek Victoria Beckhame: nem bújik el férje mögött, sőt, állandóan szolgáltat valamilyen pletykát a bulvársajtónak. Bátyjához hasonlóan Ralf Schumacher is korán, huszonhat éves korában nősülésre adta a fejét: 2001 októberében elvette Cora-Caroline Brinkmann német modellt, az esküvő után pár héttel megszületett kisfiuk, David is. 2002-ben templomban is örök hűséget fogadtak egymásnak, jelenleg Salzburgban élnek.

Bár Schumacher neje olyan lapoknak is levetkőzött, mint a GQ vagy a Maxim, folyamatosan szerepel a világ legkevésbé szexi nőinek a német FHM magazin által összeállított listáján: 2008-ban például a tizenkettedik helyen végzett.

Cora Schumacher

A modellről házasságuk után régi aktfotók kerültek nyilvánosságra, amelyek az egész német bulvársajtót bejárták: Ralf Schumacher be is perelte a fotóst, Jens Brüggemannt. Cora-Caroline Brinkmann ekkor lett igazán ismert, később pedig mellnagyobbítása miatt is a bulvárlapok szereplője volt, írja a Vanity Fair.

A fiatalabb Schumacher felesége jól kihasználta az aktfotók körüli botrányt: a Top of the Pops című műsor műsorvezetője lett és négy évvel ezelőtt ő is autóversenyzéssel próbálkozott, ami, úgy tűnik, jól is megy neki: először a Mini-Challenge-en indult, majd a német túraautó-bajnokság versenyzője lett: 500 ezer eurós szerződésével ő a legjobban kereső német autóversenyzőnő.

A szőke modell már régen elfogadta férje veszélyes munkáját: "Sohasem kérném arra, hogy fejezze be a versenyzést. Ez az élete, mindig is ezt csinálta, ez számára a legfontosabb" - nyilatkozta a modell 2004-ben a Sunday Mirrornak, férje súlyos balesete után.

Hamilton inkább hódít

Nicole Scherzinger

A világbajnoki pontversenyben jelenleg vezető Lewis Hamilton brit pilótának nincsen felesége, sem állandó barátnője, ellenben kedveli a híres és feltűnően dekoratív nők társaságát: korábban Naomi Campbellel és Danii Minogue-gal is hírbe hozták, mostanában pedig a Pussycat Dolls nevű lánybanda énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel mutatkozik. A páros legutóbb a monacói futamon tűnt fel együtt, ahol az énekesnő elárulta, az elmúlt három hónapban valóban randizgatott a pilótával. A francia nagydíjon egyébként szemtanúk szerint meglehetősen izzott a levegő a két híresség között. Hamilton és Scherzinger a 2007-es müncheni MTV-Awards díjátadó gálán melegedtek össze, az afterpartiról állítólag már együtt is távoztak.

A szépségkirálynő

A finn Kimi Raikkönen, a jelenlegi második, hazájából választott egy szépségkirálynőt. A pilóta 2004-ben vette el modell barátnőjét, Jenni Dahlmant. A most 26 éves Dahlman rutinos szépségversenyző, 2001-ben pedig Miss Skandináviának választották meg. A jelenleg modellként dolgozó Dahlman tavaly exkluzív éjszakai szórakozóhelyet nyitott Helsinkiben.

Örökösnő modell

Raffaela Bassi És Massa

A brazil Felipe Massa, aki a világbajnokság jelenleg harmadik helyen áll, egyszer azt nyilatkozta, már nem is tudná megmondani, mióta van együtt kedvesével. A pilóta tavaly decemberben el is vette a nála idősebb brazil modellt, Anna Raffaela Bassit: a nyolcszázfős gigaesküvőre Sao Paolo-ban került sor, Forma 1-es kollégák társaságában. A ruhát pedig Rómából, a Dolce&Gabbana tervezőpárostól szerezték be. A modellről annyit kell tudni, hogy Brazília egyik óriási divatcégének, a Guarana Brasilnak a milliárdos örökösnője.

Az énekesnő

Fernando Alonso és Raquel Del Rosario

A spanyol Fernando Alonso felesége, Raquel del Rosario a Kanári-szigeteken született,barátaival 2003-ban alapították meg az El Sueno de Morfeo együttest, amelynek azóta is ő az énekese. A kétszeres világbajnok pilóta 2006-ban, a legnagyobb titokban vette el barátnőjét.

Családi idill

Bár Michael Schumacher és Mika Häkkinen is visszavonult az aktív versenyzéstől, magánéletük még mindig izgatja a Forma 1-rajongókat. A két egykori rivális közül Michael Schumacher az, aki kevésbé tud izgalmas hírekkel szolgálni, hiszen 1991 óta együtt él Corinna Betschcsel, aki azelőtt Heintz-Harald Frentzen német pilóta barátnője volt.

Michael Schumacher és Corinna

Schumacher a német Auto Bild újságnak elmondta, felesége nem csak egy nő számára, hanem egy igaz barát: "Mindent neki köszönhetek" - árulta el a pilóta. A páros 1995-ben házasodott össze, két gyermekük született, a német Frau im Spiegel magazin közvélemény-kutatása szerint a legboldogabb német sztárpárnak számítanak. Corinna Schumacher sógornőjével ellentétben inkább a háttérben marad, nem szereplője a bulvárlapoknak a pletykák szerint állítólag nem is jön jól ki sógornőjével, Cora Schumacherrel.

Corinna Schumacher elkötelezett állatvédő, két évvel ezelőtt a PETA állatvédő szervezet a lovas kampányának arca volt. Corinna Schumacher ugyanis igazi lórajongó: Svájcban két évvel ezelőtt nyílt meg a Corinna Schumacher Ranch lovasfarm, ahol lovastornákat és edzéseket tartanak. Corinna Schumacher az idei Török Nagydíj előtt pedig levelet írt Isztambul polgármesterének, amelyben felszólította a politikust, hagyjanak fel a kóbor kutyák meggyilkolásával, írta a Die Presse.

A go go-táncosnő

Hasonlóan idilli volt Mika Häkinnen házassága is, egészen addig, amíg a pilóta meg nem ismerte a cseh származású go go-táncosnőt, Marketa Kromatovát. A pilóta idén februárban vált el Erja nevű feleségétől, Monacóban pedig Hamiltonhoz hasonlóan ő is bemutatta szíve legújabb választottját. Az finn versenyző tavaly, egy kölni partin ismerkedett meg Marketa Kromatovával, majd folyamatosan hívogatta és SMS-ekkel bombázta a nőt, miközben hivatalosan boldogan élt feleségével, Erjával és két gyermekével, írja a német Express magazin. A Bild című bulvárlap szerint a pilóta egy finn lapnak már megerősítette, valóban együtt van a cseh származású Kromatovával. A nő Margarita álnéven a kölni Pacha nevű helyen dolgozott táncosként - írja a Bild, amely pikáns fotókat is közöl erről a kemény munkáról. Mióta meghódította Häkkinent, Kromatova állítólag visszavonult.