horoszkóp

Pink a tengerparton ment férjhez

2006.01.10. 09:49
Az énekesnő szombaton Costa Ricában hozzáment motorversenyző barátjához, majd elrepültek snowboardozni.

Szombaton férjhez ment Pink. Az énekesnő,űr évek óta együtt járt motorversenyző barátjával, Carey Harttal, aki a hétvégén Costa Ricára reptette és el is vette. A tengerparti Four Season hotelben a jelentések szerint 100-150 vendég jelent meg, köztük Lisa-Marie Presley is.

Lelkizők

"Mindketten imádjuk a tengert, ezért mindenképpen az akartuk, hogy a tengerparton legyen az esküvő" - mondta el Pink az amerikai People magazinnak. Férje hozzátette, arra törekedtek hogy az esemény ne legyen hétköznapi, és kellőképpen spirituális is legyen. Bár egyikük sem vallásos, mindketten nagyra értékelik a lelkizős dolgokat.

A US Weekly szerint a kétszeres Grammy-díjas, eredetileg Alicia Moore névre keresztelt énekesnő krémszínű, hosszú ruhát viselt, és a neves alkalomból hajába rózsaszín csíkokat festetett. A 26 éves énekesnő és 30 éves férje mezítláb sétált az oltárhoz Billy Joel She's Always a Woman című számára.

Gyémánt, tetkó

A különcségéről ismert énekesnő teljesen átlagos párkapcsolatban él, négy éve együtt van Harttal, és ez idő alatt egyszer sem szakítottak, pedig többnyire Los Ageles és Las Vegas között ingáztak. Az eljegyzés azonban különös volt, hiszen Pink kérte meg barátja kezét, egy motorversenyen táblát lódított a magasba, melyen az "Elveszel?" felirat volt olvasható. Hart a kérdést látva leszállt a motorjáról és igent mondott.

Az eljegyzést egy ötkarátos gyémántgyűrűvel, és egy Tru Luv feliratú tetoválással szentesítették. Utóbbit állítólag további tetoválások követik majd, ami nem csoda, tekintve hogy Hartnak Las Vegasban tetoválóstúdiója van.

Annyira a nászút sem lesz hagyományos, az újdonsült házasok ugyanis egy snowboardtúrára mennek a kutyákkal. Utána azonban belevetik magukat a munkába, Hartnak rengeteg versenye lesz az idén, míg Pink új lemezére készül, mely áprilisban jelenik meg I'm not Dead címmel, emellett első filmszerepe is lefoglalja.