horoszkóp

Pink kiosztja Paris Hiltont

2006.01.24. 13:42
A Stupid Girls című videoklipet itt a Velveten lehet elsőként megtekinteni január 26-án. A tinilányok kedvenc punkcsaja a klipben boldogan figurázza ki azokat, akiket cicababának tart: Paris Hiltont, Jessica Simpsont és Lindsay Lohant.

A rózsaszín és szőke hajzatú énekesnő nemrég fejezte be új lemezének felvételét, mely "I'm Not Dead" címmel áprilisban jelenik meg. A lemez első kislemezdalát, a Stupid Girls című számot hamarosan a hazai rádiókban is elkezdik játszani, a hozzá készült videoklipben pedig a punk Pink a Paris Hilton, Jessica Simpson és Lindsay Lohan-féle cicababákat figurázza ki. Olvasóink a klipet a világpremierrel egyidőben, január 26-án csütörtök este kilenckor megnézhetik itt, a Velveten.

Legjobb énekesnőnek járó Grammy

Pink

Pink első lemeze a Can't Take Me Home 2000 áprilisában jelent meg, de azok, akik nem kísérték figyelemmel pályáját, a Moulin Rouge című film albumáról ismerhették meg: itt már befutott sztárokkal énekel. A Try This című albuma már kimondottan sikeres volt, Pink a legutóbbi Grammy-díjkiosztón a legjobb rockénekesnőnek járó díjat kapta.

Gyerekként pirult és azt hitte, hogy Madonna lánya

Az énekesnő alig néhány hete ment hozzá motorversenyző barátjához, Carey Harthoz. Pink valódi neve Alecia Moore és egy Phildelphia melletti kisvárosban nőtt fel. Gyermekkora boldogtalan volt, mint oly sok popsztárnak, sokáig úgy gondolta, hogy szülei örökbe fogadták és az igazi édesanyja Madonna. Becenevét nem onnan kapta, hogy már gyerekként is festette a haját, épp ellenkezőleg: nagyon gyakran elpirult, ezért csúfolták az iskolában rózsaszínnek.

Nem szeretett dolgozni, de aztán énekesnő lett

Pink pirulósból skateboardos punk lett, kerülte az iskolát, és a Pizza Hut-nál, a McDonald's-nél, a Wendy's-nél és különböző benzinkutaknál dolgozott. Sosem tartott sokáig, amíg valami okot találtak, hogy kirúghassák. "Ha már tiniként Janis Joplint, Hendrixet és Nirvanát hallgatsz, akkor nem tudsz a parancsoknak engedelmeskedni" - magyarázta léhaságát a popsztár.

Aztán egy családtag, a vietnámi veterán apa lett a kislány példaképe, neki köszönhető, hogy Pink nem kallódott el végleg. Támogatást is kapott tőle egy ideig, aztán lassan kivonult az apa az életéből, Pink pedig megtalálta hivatását: énekesnő lett.