horoszkóp

Pink új videójában 50 Cent is szerepel

2006.01.26. 15:04
A rózsaszín hajú motorosfeleség Stupid Girls című videójában erotikusan autót mos, ezzel a hollywoodi buta szőkéket parodizálja. 50 Cent szerepe egyelőre ismeretlen.

Curtis Jackson, alias 50 Cent is feltűnik Pink új videójában, melyben a hollywoodi buta szőkéket parodizálja. Azt egyelőre nem tudni, milyen szerepet játszik a kidolgozott felsőtestű, bocitekintetű rapper a rózsaszín hajú feleség Stupid Girls című videoklipjében, de az már kiderült, hogy Pink többek között bikiniben és szappanhabok közepette erotikusan autót mos.

Ostoba szőkék

A Stupid Girls című dalt hamarosan a hazai rádiókban is elkezdik játszani. Az új videoklipben a punk az üresfejű, sztárallűrökkel rendelkező cicababákat figurázza ki. "Nem hiszem, hogy neveket kéne mondanom" - válaszolta Pink az MTV azon kérdésére, hogy pontosan kiket is parodizál. A Velvet tippje: Paris Hilton, Jessica Simpson és Lindsay Lohan.

A motorosfeleség nemrég fejezte be új lemezének felvételét, mely "I'm Not Dead" címmel áprilisban jelenik meg, a videót azonban már csütörtök este 9-től letölthetik a Velvetről.