horoszkóp

Válságban Pink házassága

2006.12.19. 11:49
A távolságnak és a rengeteg munkának köszönhetően hidegült el egymástól Pink és motorversenyző férje. Idejük sem volt megszokni egymást, hiszen házasságuk első esztendejében alig talákoztak.

Újabb celebpárért aggódhatnak a rajongók: Pink házassága kevesebb, mint egy év után válságba jutott motocross-versenyző férjével, Carey Harttal. A válság oka lehet, hogy a pár nem túl sok időt tudott egymással tölteni, ami annak tudható be, hogy mindketten a munkájukat helyezik előtérbe. A kötelezettségeik teljesítése és a távolság eddig is nagy nyomást gyakorolt a kapcsolatukra. Egy mindkettejükhöz közelálló forrás a National Enquirernek nyilatkozva így írta le a kapcsolatukat: "Pink és Carey házassága romokban van. Mindketten eszeveszettül el vannak foglalva saját karrierjükkel, és ez maradandó károkat fog okozni a kapcsolatukban. Szinte alig látják egymást."

Több lábon álló üzleti modell

Míg Pink új albuma, az "I'm Not Dead" promóciós körútját végzi, addig Carey Las Vegasban egy tetoválószalont futtat sikeresen. Az aktív motocross versenyző a versenyszerű megmérettetések mellett úgy néz ki, egy nyereséges üzletágba fektetett be, ezért egy újabb üzletet is nyit, ezúttal a mexikói Cabo San Lucasban- írja a stuff.co.nz.

Kellett úgy sietni

A 27 éves énekesnő még 2001-ben az X Gamesen - az extrém sportok olimpiáján - találkozott férjével Las Vegasban. Az énekesnő, polgári nevén Alecia Moore, öt évvel később egy motocross verseny alkalmával kérte meg férje kezét úgy, hogy vőlegénye egyik versenyén a kanyarban egy plakátot tartott maga fölé, amin Hart ezt olvashatta: "Hozzám jössz?" Rosszindulatúbb vélemények szerint legalább addig várhatott volna a "lánykéréssel", míg ura befejezi a kört.