horoszkóp

Pink bevallotta heroinista múltját

2006.03.24. 14:24
Pink bevallotta, hogy szülei válása után, 13 évesen heroinista volt. Aggodalmát fejezi ki Pete Doherty kapcsán és bölcselkedik.

Pink bevallotta, hogy heroinista volt: tizenhárom évesen kezdett el keményen drogozni, közvetlenül szülei válása után, és 95-ben hagyta abba.

Tapasztalatok első kézből

Pink

Pink így nyilatkozott a Sun című lapnak: "A heroin egy szörnyű dolog. Első kézből származó tapasztalataim vannak arról, mit tud tenni az emberrel és az egyáltalán nem szép. Sosem volt szükségem akkora segítségre, mint akkoriban. Három barátomat temettem el herointúladagolás miatt. Na, de fel a fejjel!"

Pink (azaz Alecia Moore) gyermekkora boldogtalan volt, sokáig például úgy gondolta, hogy szülei örökbe fogadták és az igazi édesanyja Madonna. Becenevét nem onnan kapta, hogy már gyerekként is festette a haját, épp ellenkezőleg: nagyon gyakran elpirult, ezért csúfolták az iskolában rózsaszínnek.

Aggódik

A közismerten drogfüggő Pete Doherty-re is kitért: "Úgy tűnik, ő ezen az úton éri el a rock and roll érzést. Ez szomorú, nem jó, de megértem. Remélem megtalálja, amit keres." Kate Mossról azonban nem tett említést.

És bölcs

"Tapasztalataim szerint az emberek mindig valami mást akarnak: a kapcsolataikban, a drogokban, mindenben. Olykor, ha az életed tele van fájdalommal, a kábítószerek menekülést jelentenek - aztán holtan vagy betegen végzed" - mondta nagy bölcsességgel Pink.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft