horoszkóp

Kiderült, hová tűnt Som Lajos

2006.12.28. 10:41
A Piramis együttes két koncertet adott a Pap László Sportarénában, ahol Révész és Som kondíciója is hagyott maga után kívánnivalókat. A hivatalos verzió szerint csak Som Lajos nem volt a topon fizikailag, de Révész Sándor Achillese is megsérült. A koncerteket azért megtartották, a zenekar pedig lehet, hogy együtt marad, ha a két meghatározó figura kibékül.

Bünti

A hivatalos álláspont szerint Som Lajos azért tűnt el a Piramis visszatérő koncertjén, mert Révész Sándor csak hat szám erejéig hagyta játszani azzal a magyarázattal, hogy a basszusgitáros nincs megfelelő fizikai állapotban. Som Lajos a Blikknek cáfolta a hírt: szerinte valójában azért kellett a koncert maradék részét a színpad mellett töltenie, mert közte és Révész között évtizedes a feszültség.

Együtt marad a Piramis

Som Lajos a lapnak elmondta, semmi baja és gond nélkül végigjátszotta volna a dupla koncertet, de Révész hajthatatlan maradt és ragaszkodott hozzá, hogy csak hat szám erejéig maradjon a színpadon. Ez azért zavarta őt különösen, mert például a Ha volna két életem az ő szerzeménye, amit kénytelen volt a színfalak mögül hallgatni.

Som Lajost felesége, Erzsike vigasztalta, amikor nem játszhatott, Lajos pedig azzal vigasztalta Erzsikét, hogy a tervek szerint együtt marad a Piramis, és akkor lesz ez másként is.

Gipszben mondom el

Ugyanakkor Révész Sándor fizikai állapota sem volt kifejezetten színpadképes: az énekesnek a duplakoncert első napján, kedden megsérült az Achilles-ina, és egy széken ülve fejezte be a koncertet. Ezután kórházba szállították, begipszelték, majd másnap egészen a koncert kezdetéig pihent, és a második koncertet gipszben énekelte végig.