horoszkóp

Som Lajos eltűnt, Révész Sándor lesérült a Piramis koncerten

2006.12.27. 10:10
Som Lajos már a koncert elején eltűnt a színpadról, és senki nem tudja, miért. Révész Sándornak pedig elszakadt az achillese. Ez volt a Piramis nagy visszatérése. De a közönség szerint mégis jó buli volt.

Fél óráig bírta a színpadon Som Lajos, a Piramis basszusgitárosának azután nyoma veszett és csak a koncert végén került elő újra. Senki nem tudja, mi történt ezalatt a zenésszel - írja a Blikk.

Som Lajos eltűnt

A Piramis tizennégy év után állt össze újra. A szervezők számítottak arra, hogy gond lehet a korábban alkohol problémával küzdő alapító taggal, ezért biztonságból Som Lajost megerősítették Paróczai Attilával, a Török Ádám és a Mini basszusgitárosával.

Sejtéseik a koncert kezdetétől beigazolódni látszottak, hiszen Som Lajos már az első pár sláger alatt is keveset mozgott, inkább csak ácsorgott a színpad sarkán, majd váratlanul eltűnt a rivaldafényből.

Révész Sándor lesérült

Más szempontból sem sikeredett döccenőmentesre a buli. Révész Sándor olyan vehemenciával akarta megmutatni, milyen is a magyar rock-virtus, hogy a hatodik számnál sikerült elszakítania az achillesét. Ezután ülve folytatta az éneklést, de sokszor még így is fájdalmasan kapott a lábához.