horoszkóp

Pitt és Aniston a munkába menekül

2005.01.14. 14:56
Nem zárkózott be keseregni, hanem aktívan szerepel Brad Pitt és Jennifer Aniston, ám a szakításról egyik sem nyilatkozik. Csak terveikről beszélnek, Pitt építész lenne, Aniston egyfolytában filmezne.

Nem vonult vissza a közélettől Brad Pitt, miután Jennifer Anistonnal közösen bejelentették, véget ért kapcsolatuk, hanem aktív szerepet vállal legújabb filmje, az Ocean's Twelve reklámozásában. Most éppen Tokióban kampányoltak Matt Damonnal, és George Clooney-val.

Burapi nem nyilatkozik

A színészt, akinek nevét a japánok nem tudják kiejteni, ezért egyszerűen Burapinak hívják, több százan várták a repülőtéren. Pitt vidám volt és aktív, mosolyogott és autogramokat osztogatott, magánéletéről azonban nem volt hajlandó nyilatkozni, és teljesen elzárkózott a szakítás körülményeit firtató kérdésekről. Amikor egy riporter rákérdezett a szakításra, nem is Pitt, hanem Clooney dörrent rá, hogy szégyellje magát, írta a Yahoo. A további kellemetlen szituációkat megelőzendő kitiltották a nemzetközi újságírókat a film sajtótájékoztatójáról, és a japánokat is csak akkor engedték be, ha megígérték, hogy "udvariasak lesznek". Minden újságíróval aláírattak egy nyilatkozatot, miszerint csak a sajtótájékoztatót érintő témában fognak írni, más eseményre nem térnek ki.

Clooney nyaka jól van

Clooney nyakmerevítőben jelent meg a sajtótájékoztatón, mivel nyaksérülést szenvedett a forgatáson. A vastag gallérral a figyelmet is megpróbálta elvonni Pitt magánéletéről. "Nyilván mindenkit egyetlen téma foglalkoztat" - humorizált a színész - "ezért szeretnék mindenkit megnyugtatni: teljesen jól vagyok". Később a három színész megtekintette a film bemutatóját a Roppongi Hills Arénában, ahonnan szintén kizárták a nemzetközi médiát. Pitt csütörtökön tért vissza Los Angelesbe.

Aniston felejteni próbál és megszállottan forgat

Közben Jennifer Aniston sem tétlenkedett és nem vonult vissza keseregni, hanem ő is a visszatért munkájához. A Jóbarátok sztárja új filmjét forgatja Friend with Money (Gazdag barát) címmel, szerdán többen látták Santa Monicán, amint lelkesen vetette bele magát a forgatás zűrzavarába. A pár múlt pénteken jelentette be a szétválást, hangsúlyozva, hogy barátok maradnak, és kölcsönösen tisztelik egymást. A média azóta találgatja, hogy vajon az volt-e a szakítás oka, hogy Aniston túlzottan karrierjére koncentrált, és nem volt kedve a gyermekvállaláshoz, vagy esetleg tényleg történt valami Brad Pitt és Angelina Jolie között a Mr. És Ms. Smith forgatásán? A sztárházaspár burkoltan mindkettőt kizárva hangsúlyozta, szakításuknak nincs köze a média találgatásaihoz.

Annyi bizonyos, hogy életük szétválik, és valószínűleg karrierjük is különbözőképpen alakul, hiszen Brad Pitt visszavonulását tervezgeti. Legalább pár évig nem szeretne a színészettel foglalkozni, inkább az építészetben akar elmélyedni, és karitatív tevékenységekben részt venni. Nem véletlenül vállat aktív szerepet a cunami áldozatainak megsegítésében is. Anistonnak ezzel szemben hat film van beütemezve az elkövetkező két évre, ő tehát minden eddiginél jobban szeretne elmélyedni a filmezésben.