Az Arsenal focistáinak melegítőjében forgatott George Clooney és Brad Pitt Amszterdamban. A rablópáros iránt akkora volt az érdeklődés, hogy néhány örömlány még a munkát is abbahagyta.
Az Arsenal két legújabb sztárja Brad Pitt és George Clooney - legalábbis legutóbbi szerepük szerint. A két színész azonban nem fogja leszorítani a pályáról a focistákat, hiszen csak egy rövid ideig léptek a nyomdokukba - írja a The Sun angol bulvárlap.

Ravasz rablók

Brad Pitt
Az Ocean's 12 című film egyik amszterdami jelenetében ugyanis a színészek az Arzenál focistáinak melegítőjét öltik magukra, hogy így jussanak be egy hotelbe, ahol egy ékszerboltot akarnak kirabolni. A forgatás egyébként igen közel volt Amszterdam vörös lámpás negyedéhez.

"Mindenki kint volt az utcán egész nap, hogy láthassa a forgatást. Volt olyan örömlány, aki aznap nem is dolgozott, csak hogy élőben láthassa Brad Pittet" - mondta el egy szemtanú. "Láthatólag az egész stáb jól érezte magát, George és Brad igencsak elemében volt és mindenkit folyamatosan szórakoztatott, a forgatás szüneteiben pedig együtt söröztek."

Amszterdami örömök

George Clooney
Arról nincs hír, hogy a két színész Amszterdam egyéb örömeiben is elmerült volna, a fotók tanúsága szerint főleg sört fogyasztottak, valamint, ha idejük engedte, gyorséttermi kajákat faltak.

Az Ocean's 11 folytatása, az Ocean's 12 története szerint Danny Ocean (George Clooney) három évvel a nagy Las Vegas-i kaszinórablás után újra egyesíti bandáját, hogy ezúttal Európában induljanak fosztogatókörútra. Bűntársait Brad Pitt, Matt Damon, Elliot Gould és Don Cheadle alakítják, és velük tart régi csaja, Tess (Julia Roberts) is, akit az Andy Garcia által alakított kaszinótulajdonos-gengsztertől csábított el.