horoszkóp

Brad Pitt egyre többet van Jolie fiával

2005.06.28. 11:09
Hiába cáfolják, hogy nincs köztük semmi, Brad Pitt és Angelina Jolie egyre többet van együtt. Pitt előszeretettel foglalkoztatja Jolie négyéves fiát, múltkor homokvárat épített neki, most pedig motorozni tanította.

A rengeteg cáfolat ellenére a sajtó egyre többet foglalkozik Brad Pitt és Angelina Jolie állítólagos kapcsolatával. Miután többen egészen biztosak benne, hogy együtt látták őket Afrikában - először Kenyában, majd Marokkóban, - most arra esküsznek, hogy Pitt egyre több időt tölt Jolie örökbe fogadott fiával, Maddox-szal. Ebből is látszik, hogy a színész mindennél jobban vágyik családra. Nemrég lencsevégre kapták, amint motorozni tanítja Jolie négyéves fiát a színésznő vidéki, angliai birtokán. Az egyik szomszéd szerint Pitt csak úgy ragyogott a boldogságtól, és úgy néztek ki hárman, mint egy boldog család. A színész állítólag tökéletesen játszotta az apa szerepét.

Mindig együtt

#alt# Ugyanilyen idilli jeleneteket ábrázolnak a Kenyában készített képek, ahol Pitt homokvárat épített Maddox-szal. A pletykák szerint a színész pár egy eldugott bungalót bérelt, hogy így bújjon el a kíváncsiskodók elől. A kenyai tartózkodás után egyébként mind Pitt, mind pedig Jolie tagadta, hogy papás-mamást játszanának, sőt Pitt azt is marhaságnak titulálta, miszerint azért vált volna el Jennifer Anistontól, mert a színésznő nem szült neki gyereket. Egy őszinte interjúban Aniston is feltárta kapcsolatuk megromlásának okait, és azok között sem szerepelt a gyerekkérdés.

Az első pasi

A pletykáknak alapot szolgáltathat Jolie azon megjegyzése, miszerint fia az első számú férfi az életében, és csak olyan pasi jöhet nála szóba, akit Maddox szimpatikusnak talál. Ha Brad Pitt tehát mégis meggondolja magát, és udvarolni támad kedve Jolie-nak, a gyerekkel már nem kell harcolnia. Mindeközben Aniston valószínűleg egyre kevésbé bánná, ha volt férje végre összejönne valakivel, a színésznőt ugyanis már több randevún látták, mostanában állítólag Vincent Vaughnnal melegedett össze. A Daily Expressben megjelent fotók szerint több van köztük, mint puszta barátság, de az is lehet, hogy csak Aniston új hobbijában, a buddhizmusban akartak együtt elmélyedni.