Brad Pittnek nincs viszonya Angelina Jolie-val

2004.10.13. 14:27
Brad Pitt közeli ismerőse tagadja, hogy a színésznek viszonya lenne Angelina Jolie-val. Az utóbbi időkben megjelent pletykákból eszerint semmi sem igaz. Egyedül az, hogy a házassága Jennifer Anistonnal válságban van.
Az újságíró cáfol

Brad Pitt újságíró ismerőse azt állítja, a színész és Angelina Jolie közt nincs több, mint barátság. A hölgy tagadja, hogy Pitt házasságának válságát az okozta, hogy időközben összejött kolleginájával.

"Ez csak pletyka, ráadásul idióta pletyka. Nincs semmi alapja" - nyilatkozta Cindy Guanenti újságíró a News of The World értesülésére reagálva. Az újság kezdte terjeszteni ugyanis a hírt Brad hűtlenségéről. A negyvenéves újságírónő viszont azt állítja, a pletykát megjelentető pályatársai nem tudtak reális hivatkozási alapot találni.

"Azok a médiumok vagy újságírók, akikre a pletyka terjesztői hivatkoztak, soha nem írtak olyat, hogy Angelina Jolie Pitt szeretője volna" - tette hozzá a házaspár magánéletébe beavatott Cindy Guegenti.

Fent volt Bradnél

Az újságírónő elmondta, egy héttel korábban Brad Pitt otthonában járt, ahogyan már korábban is néhányszor. A színész akkor is megerősítette, nem folytat viszonyt Jolie-val.

A házasság válsága nemrég vált a bulvársajtó kedvelt témájává, amikor Jennifer Aniston egy talk-show felvételén sírva fakadt, amikor szóba került a férje. A párról úgy tudni, olyannyira elhidegültek egymástól, hogy néhány hónapja már nem is élnek együtt.

Angelina nem vágyik hollywoodi férjre

Angelina a pletyka megjelenése előtt nem sokkal nyilatkozott a magánéletéről az újságírók kérdésére. Azt állította, nem szívesen menne bele egy újabb házasságba, mert épp elég rossz tapasztalata van. Ami pedig a párválasztást illeti, tudatosan kerüli a hollywoodi hírességeket. Véleménye szerint a színészek nem olyan okos emberek, mint amire ő vágyik.