horoszkóp

Lehet, hogy összeházasodott Brad Pitt és Angelina Jolie

2005.11.02. 14:36
A brit Daily Star című lap értesülései szerint Brad Pitt és Angelina Jolie a napokban egy titkos buddhista szertartás közben egybekelt. Brad Pitt szóvivője a megjelenteket cáfolva kijelentette, a két színész nem házasodott össze. Nyilatkozatában nem erősítette meg, de nem is cáfolta a hírt, miszerint Brad Pittet és Angelina Jolie-t gyengéd érzelmek kötik egymáshoz.

Brad és Angelina amilyen gyorsan csak lehet, biztosítani akarták egymást elkötelezettségükről és privát esküvőt rendeztek, hogy szentesítsék szerelmüket, írja a brit Daily Star egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva. Az állítólagos szemtanú arról is beszámol, hogy a buddhista szertartás során a pár hivatalosnak ugyan nem minősülő fogadalmat tett, ám a két színész ezt úgy élte meg, mint egy valódi esküt, írja az Ananova. Pitt gyűrűsujján a beszámoló szerint még egy "vastag arany karikát" is lehetett látni.

A sajtószóvivő szerint kitaláció

Cindy Guagenti, Pitt sajtószóvivője mindenesetre az esküvővel kapcsolatos valamennyi híresztelést cáfolta, és úgy nyilatkozott, hogy a történet "úgy, ahogy van, kitaláció". Elmondása szerint a Daily Star a Mr és Mrs Smith című filmből kimásolt esküvői képkockákat hozta illusztrációként a címlapon. Guagenti szavahihetőségét egyébként kétségbe vonja az a tény, hogy áprilisban az Access Hollywood című tévéműsorban még hevesen cáfolta, hogy a két híresség bármilyen intim kapcsolatban állna egymással, noha a világ minden bulvárlapja ezzel volt tele. Egy ekkortájt megjelentetett sajtóközleményben kísértetiesen hasonlóan fogalmazott, mint most. Akkor ugyanis azt állította, hogy a két színész vonzalmáról szóló cikkek "teljes mértékben hazugságok".

Clooney villájában akartak egybekelni

A buddhista ceremónia valódiságát viszont az a korábbi hír cáfolja, mely szerint Brad Pitt és Angelina Jolie úgy döntött, George Clooney olaszországi villájában szeretnének összeházasodni, ahol a pár gyakran és szívesen tölti az idejét. Híresztelések szerint a lakodalmat legkorábban 2006 elején tarthatják, addig ugyanis Brad Pitt Kanadában forgatja Jesse James meggyilkolása című filmjét.

Terhes vagy örökbe akar fogadni?

A meg nem erősített információk sorában előkelő helyen áll az a hír is, miszerint Jolie terhes lenne Brad Pittől. Utóbbi ugyanis szintén meg nem nevezett ismerősöktől származik, akik augusztusban annyit közöltek a Sunday Mirror című brit lappal, hogy Angelina sok időt tölt ágyban, mert veszélyeztetett terhes. Ezzel némileg ellentmondásos a színésznő októberben tett nyilatkozata a People című amerikai lapnak. Eszerint két gyermeke - a négyéves kambodzsai Maddox és a kilenc hónapos etiópiai Zahara - mellé szívesen örökbe fogadna még egy gyereket.