horoszkóp

Brad Pitt Angelina Jolie fiával játszik

dns
2005.04.26. 09:14
Egy afrikai nyaraláson tartózkodó fotós megörökítette, amint Brad Pitt Angelina Jolie kisfiával homokvárat épít, amelyet a színésznő a háttérből figyel. A nyilvánosság szerint ez a két színész romantikus kapcsolatának ékes bizonyítéka.

Brad Pitt szoros kapcsolatot ápol Angelina Jolie örökbe fogadott kisfiával. Egy fotós megörökítette a kvázi-családi pillanatot, amint a színész Maddoxszal játszik. A környezet is önmagáért beszél: Pitt egy afrikai vakáción homokvárat épít a kisfiúval, miközben Angelina Jolie a háttérben figyeli őket.

Magánrepülő, homok, románc

"Régóta nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt, magánrepülőgépen utaztak, privát szállást foglaltak saját biztonsági őrökkel" - mondta egy ismerős a Sun című brit napilapnak a meglepő afrikai nyaralással kapcsolatban. Az ott készült paparazzi-felvételt legtöbben bizonyítéknak tekintik Pitt és Angelina Jolie románcát illetően, amelyet eddig mindketten tagadtak az elmúlt fél év során. "Boldognak, kipihennek tűntek a képen" - tette hozzá az ismerős.

A két színész a tavalyi évben ismerkedett meg a Mr. és Mrs. Smith című közös filmjük forgatásán, amelynek szünetében Brad Pitt folyamatosan a kollegina fogadott fiával foglalkozott. Akkoriban a közeli ismerősök arról beszéltek, a színész egyre inkább apa szeretne lenni, és ebben az érzésben csak erősíti a három éves, kambodzsai születésű Maddox. Házasságának válságát azóta is sokan azzal magyarázzák, hogy amíg ő felkészült a családalapításra, Jennifer Aniston korainak találja a gyerekvállalást.

Hotel, franciaágy, wellness

A sajtó ugyanakor Angelina Jolie-nál is kopogtatott, aki egy ideje már csak úgy hajlandó nyilatkozni, ha a sajtó munkatársa aláír egy szerződést azzal a kitétellel, hogy egyetlen kérdést sem tesz fel Brad Pittel kapcsolatban. Ennek ellenére nyilvánosségra került az a hír is, amelyik szerint Brad Pitt és Angelina Jolie már a húsvétot is együtt töltötte. A két színész közösen jelentkezett be a californiai Palm Springsben található Le Parker Meridien szállodába, ahova egy fotózás kedvéért utaztak el. A Sunnak nyilatkozó szemtanú szerint a színészpár franciaágyas lakosztályt foglalt le Mr. Bryce és Mrs. Jasmine Pilaf álnéven. A nyilatkozó szerint kézenfogva sétáltak a folyosón, és több wellness-szolgáltatást is igénybe vettek közösen.