horoszkóp

Jolie kisfián bukott meg Pitt és Aniston házassága

2005.01.11. 11:01
Brad Pitt már évek óta vágyik gyerekre, míg Jennifer Aniston inkább filmszínészi karrierjén munkálkodna. Csakhogy férje egy forgatáson addig játszott Angelina Jolie kisfiával, míg elege lett a várakozásból.

Jennifer Aniston azért szakított Brad Pittel, mert férje ultimátumot adott neki: vagy gyereket kell szülnie még az idén, vagy elválnak. Aniston inkább a karriert választotta.

Gyerek, vagy karrier!

A 41 éves Pitt barátai szerint nagyon vágyik már az apaságra, és feleségének is megmondta, hogy már nem akar tovább várni: idén mindenképp gyereket szeretne - írta a The Sun. A házaspár a hírek szerint eddig is próbálkozott a gyerekvállalással, sőt Aniston állítólag el is vetélt tavaly, ám a közeli ismerősök szerint inkább arról van szó, hogy a 35 éves színésznő továbbra is filmszínészi karrierjét tette az első helyre. Pitt ezek után véget vetett négyéves házasságuknak.

Részigazság

A lapok a válás hátterének okaként Angelina Jolie-t is emlegették, mivel szerintük Pitt tavaly, a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán összejött a színésznővel. A sztori szerint Aniston rájött a viszonyra, sőt ki is hallgatott egy telefonszex-csatát a felek közt, és ez vezetett végül a váláshoz. A házaspár ismerősei szerint Jolie-nak valóban lehet szerepe a válásban, ám nem olyan módon, ahogy azt a lapok tálalták: a The Sun szerint a valódi ok inkább az, hogy Pitt gyerek utáni vágyát csak még jobban fokozta, amikor a film forgatásán sok időt töltött Angelina Jolie hároméves, Maddox nevű kisfiával. A színésznő magával hozta a forgatásra a fiúcskát, és a beszámolók szerint Pitt szinte minden szabadidejében vele játszott.