Az állapotos Angelina Jolie 400 ezer dollárt ért a People magazinnak. A lapok már 4 millióról beszélnek egyetlen fotóért, amin a színésznő és Brad Pitt szerelmének közös gyümölcse látható.

Világlapok licitálnak egymásra a húspiacon: ki fizet majd többet az Angelina Jolie-Brad Pitt hollywoodi álompár közös gyermekének első fotójáért? A pár májusra várja a bébit, így Brad Pitt ölébe a két örökbefogadott mellé megérkezik a hőn áhított saját gyerek is, a bulvárlapok pedig már most egymást tiporják a képekért.

Újszülött álomgázsival

Jolie-nak mindenesetre van üzleti érzéke: az amerikai People magazint ötletesen legombolta 400 ezer dollárra (84 millió Ft), hogy az elsőként megmutassa őt nagy hassal a külvilágnak, bár ezt a pénzt a harmadik világban hagyta segélycélokra. A lap most még időben szeretné lefoglalni az előjogot a pár máris 4 millió dollárt (több mint 842 millió Ft) érő bébijének első képéért. Valószínűleg ez lesz a legtöbb pénz, amit valaha is kifizettek egy képért, mondta az egyik szerkesztő, és ezzel Pitték megelőzhetik a Michael Douglas és Catherina Zeta Jones házaspárt, akik szintén milliókat keresnek, bármikor történik velük valami.

Nem véletlen, hogy Pitt szóvivője hamisítványnak mondta azt az ultrahang-felvételt, ami - az eladó állítása szerint - a színészpár, 4-5 hónapos magzatáról készült, és amiért több, mint 700 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett egy internetes kaszinó, pedig azon még aztán az sem látszik, hogy a magzat fiú-e vagy lány.

A GoldenPalace.com online kaszinó kapcsolatba lépett az eladóval - miután az eBay internetes árverési ház úgy találta, hogy "sérti a hírességektől származó tárgyak kezelésének vállalati politikáját", és levette oldaláról a licitált képet - és közvetlenül megvette a felvételt. Pitt szóvivője ezek után nyilatkozott. Mint mondta, alaposan tanulmányozta az ultrahangképet, és teljes bizonysággal állíthatja, hogy nem a sztárpár magzatáról készült, még akkor sem, ha Angelina Jolie neve is rajta van a bal felső sarokban, ott ahol hivatalosan az anyáké áll. Talán a pár maga eladhatná az ultrahang-felvételt is néhány százezerért, és akkor mindenki boldog lenne.

Házasodnak, nem házasodnak, házat vesznek

Jolie és Pitt mindezek mellett még mindig őrülten szeretik egymást, bár arról is keringenek hírek, miszerint Jolie csak véletlenül lett terhes: egy interjúban ugyanis azt nyilatkozta, soha nem akart szülni, ezért fogad inkább örökbe. Ennek ellenére két jótékonykodás között várják első közös gyermeküket, de arról ellentétesek az információk, hogy házasodnak-e. A legutóbbi híresztelések arról szóltak, hogy Valentin-napon fognak titkos esküvőt kötni, de ez a feltételezés valószínűleg távol áll Jolie-tól, aki előző házasságában még Lara Croftos keménységgel fiolában hordta a nyakában férje vérét.

Az amerikai The Globe-nak meg is cáfolta az esküvő hírét, hangsúlyozva, hogy esze ágában sincs ismét férjhez menni. "Sosem fogunk összeházasodni. Brad most vált el, és én is elváltam már kétszer, így nem is gondolkozunk házasságon" - nyilatkozta Jolie. A színésznő ezzel megcáfolta azokat a híreket, miszerint Brad Pitt már mindent elrendezett az esküvő körül, ami George Clooney olaszországi házában lett volna. Az újságokat ennyivel persze nem lehet eltántorítani, ők azóta is állítják, hogy még ebben a hónapban sor kerül a nagy eseményre Írországban, Dublin közelében, egy titkos helyen.

Mindenestre ha nem házasodnak, nem lesznek képek se, de az is természetes, ha most előbb inkább megkeresik a közös otthont, hiszen egyelőre Malibun laknak, egész közel Pitt volt feleségéhez Jennifer Anistonhoz, bár sokat tartózkodnak Angliában. Olaszország vagy Franciaország mindenképpen ideális helyszínnek tűnik, és ott még úgyse élt egyikük se.