horoszkóp

Brad Pitt cáfolja viszonyát Angelina Jolie-val

fzs
2005.04.08. 17:44
Brad Pitt sajtószóvivője úgy próbált véget vetni a sajtó találgatásainak, hogy hivatalosan is bejelentette: nem, Pittnek nem volt viszonya Angelina Jolie-val a Mr. és Mrs. Smith című film forgatása alatt. A US Weekly azonban kitart amellett, hogy több szemtanújuk is látott a két sztár közt szerelmespárra valló, meghitt gesztusokat.

Brad Pittet és Angelina Jolie-t a Mr. és Mrs. Smith című közös filmjük mélyen átéltnek tűnő szexjelenetei óta folyamatosan azzal gyanúsítgatja a bulvársajtó, hogy nem csak kollegiális kapcsolatban állnak egymással.

Közös lakosztály álnéven

A két fél annyit elismert, hogy a forgatás alatt közeli baráti kapcsolatba keveredtek, de amikor Pitt és felesége, Jennifer Aniston idén januárban bejelentették válásukat, a média egyenesen azt vélte tudni, hogy ennek is Jolie az oka. Igaz, később további variációkat is találtak erre Aniston karriertörekvéseitől egész addig, hogy a színésznőt saját fodrászával hozták hírbe, de két hete újabb táptalajt adott a pletykáknak, amikor egy kaliforniai szálloda alkalmazottai azt nyilatkozták az US Weekly című lapnak, hogy a két sztár álnéven, Mr. és Mrs. Pilaf néven bérelt közös lakosztályt náluk egy romantikus hétvégére.

A lapok hazudtak

Pitt sajtószóvivője, Cindy Guagenti erre úgy döntött, legjobb lesz, ha hivatalos bejelentés keretében, az Access Hollywood című tévéműsorban cáfolja, hogy a két híresség bármilyen intim kapcsolatban állna egymással. Közleményében úgy fogalmaz, hogy a megjelent cikkek "teljes mértékben hazugságok", és mindezeket csak a bulvárlapok találják ki, mert "ezek a pletykalapok óriási pénzeket keresnek azzal, hogy egymásra licitálnak a vadabbnál vadabb történeteikkel, és már az se érdekli őket, igazak-e ezek vagy sem". Szerinte a két sztár valójában a szálloda két végében bérelt külön szobát.

Az US Weekly azonban változatlanul kitart saját története mellett, és megjegyzik: "Pitt sokáig tagadta azt is, hogy a házasságával bajok volnának. Különböző forrásokból tudjuk, hogy Jolie-val a fizikai vonzalom számos látványos jelét tanúsították egymás iránt akkor is, amikor a szálló nyilvános részein látták őket".

A Pitt-Aniston házaspár januárban jelentette be válásukat, a válókeresetet Aniston nyújtotta be múlt hónapban kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva.