horoszkóp

Brad Pitt és Angelina Jolie összeházasodik

2007.03.19. 11:01
Brad Pitt és Angelina Jolie a Dominikai Köztársaságban házasodik össze. A pár választása azért esett a szigetországra, mert Jolie egy forgatáson beleszeretett a környékbe.

Angelina Jolie és Brad Pitt húsvétkor mondja ki a boldogító igent - állítja a Digitalspy.co.uk. A pár nemrég fogadott örökbe egy vietnami kisfiút, Pax Thien Jolie-t, akinek így már törvényesen is egybekelt szülei lehetnek.

A Daily Star azt is tudni véli, hogy Pitt és Jolie a Dominikai Köztársaságban házasodik össze. A közelállók azt állítják, hogy a színész pár akkor szeretett bele a karib-tengeri szigetvilágba, amikor Jolie ott forgatta a The Good Shepherd című filmjét.

Klikk!

A Daily Star forrása szerint, Brad Pitt már vett egy hatalmas földterületet a szigetországban és Angelina Jolie-val közösen már terveztek rá egy mesés házat: "Nagyon jó emlékeket őriznek a helyről, és házasodni is ott akarnak".

A forrás szerint a vietnami Pax és a kambodzsai születésű Maddox lesznek a szertartáson Jolie uszályhordozói, de rajtuk kívül a kétéves, etiópiai Zahara és közös gyermekük, Shiloh is jelen lesz a szertartáson.