Brad Pitt partizás helyett nejét vigasztalja

2004.12.17. 16:21
Jennifer Aniston és férje a bulvársajtó szerint egy ideje már nem számítanak Hollywood álompárjának: házasságuk válságban van, és míg Aniston azért kesereg, hogy nem sikerül szülnie, addig Pitt Angelina Jolie-val vigasztalódik. Állítólag.

Brad Pitt azonban bármit megtesz, hogy Jennifer Aniston boldog legyen mellette: elsősorban viselkedésével cáfolja a pletykákat, miszerint házasságuk romokban heverne. Elkötelezettségét bizonyítja az is, hogy amikor megtudta, hogy Aniston legjobb barátja meghalt, minden feladatát - többek közt új filmje, az Ocean's Twelve promóciós turnéját is - lemondta, hogy mellette lehessen.

Mindent félbehagyott, hogy vele lehessen

A színésznek Londonba kellett volna utaznia a film angliai bemutatója alkalmából, amin a másik főszereplővel, George Clooneyval együtt vett volna részt. Pitt azonban lemondta ezt, ahogy a 41. születésnapja alkalmából tervezett partit is, és helyettük New Yorkba repült, hogy felesége mellett lehessen Aniston legjobb barátjának temetésén. "Jennifer vigasztalhatatlan volt, amikor megtudta, hogy a barátja meghalt, Bradnek pedig ő a világon a legfontosabb. Egy pillanatig se gondolkozott, azonnal otthagyott csapot-papot a kedvéért." - árulta el a Sunnak egy ismerősük, aki még azt is fontosnak tartotta kihangsúlyozni: "Bradnek fontos a karrierje, de Jennifer még ennél is fontosabb számára. Annak ellenére, hogy a média állandóan a házasságuk válságát hangoztatja, a kapcsolatuk erősebb mint valaha."

A gyerekprojekt folytatódik

A házaspár kapcsolatát állítólag az árnyékolja be, hogy bár már évek óta vágynak gyerekre, mégsem jön össze nekik. A legutolsó hírek szerint most - sok hollywoodi sztárkollégájukhoz hasonlóan - ők is örökbefogadást terveznek, és Beverly Hills-i birtokukon már az óvodának alkalmas épületet is kiválasztották. Felnevelni azonban Angliában tervezik a kicsit, mert Európát alkalmasabb helynek tartják egy gyerek számára.