Jolie és Pitt a mozikban Mr. és Mrs. Smith néven, házaspárként látható, civilben azonban váltig tagadják, hogy együtt járnának. Ennek gyakorlatilag minden ellentmond, például az is, hogy most összeköltöztek.

Angelina Jolie és Brad Pitt változatlanul fenntartják, hogy nem járnak együtt, úgy látszik azonban, hogy ez nem zárja ki, hogy összeköltözzenek. Jolie két gyerekével, a hároméve Maddoxszal és a frissen örökbefogadott hathónapos Zaharával múlt héten becuccolt Pitt malibui házába, ami mindössze 20 percre van attól az apartmantól, amit Jennifer Aniston bérelt magának szakításuk után.

Aniston barátai szerint azóta attól pánikol, mikor fut bele vetélytársnőjébe: "Jen nemsokára visszatér Chicagóból, ahol filmet forgat, és ő is tisztában van vele, hogy csak idő kérdése, mikor kerül szemtől szembe Angelinával. De arra nem volt felkészülve, hogy ez az otthona közelében, bármikor megtörténhet majd. Angelinát már többször is látták a városban, ami ez esetben az optimálisnál kicsit szűkösebb" - mondta el egyikük.

Ideális család

Aniston egy tengerparti házat bérelt, miután kiköltözött Pitt-tel közös otthonából, és mindössze 20 perces távolságra lakik exférjétől. A színésznő nem Pitt miatt maradt a közelben: azért választotta ezt a házat, mert így legjobb barátnője, Courteney Cox szomszédja lett. Jelenleg ugyan nem tartózkodik a városban, mivel A szakítás című filmet forgatja a Házasságtörők című mozi sztárjával, Vincent Vaughn-nal, akivel azonban - a beszédes filmcímek, valamint a nemrég felröppent pletykák ellenére - nem járnak együtt.

Jolie eközben belevetette magát új, malibui életébe: Maddoxot beíratta egy helyi iskolai előkészítőbe, és már a helyi játékboltokat is feltérképezte vele. Másnap a szomszéd város egyik könyvesboltjában látták Zaharával, legközelebb pedig Pittel és a gyerekekkel együtt látogatták meg a színész édesanyját, aki a Beverly Hills-i L'Ermitage Hotelben lakik. Szemtanúk szerint ideális család képét nyújtották: Pitt óvatosan ringatta Zaharát, míg a hároméves Maddoxot a térdén lovacskáztatta.