Jennifer Aniston a Vanity Fairnek adott interjújában először beszélt érzéseiről: elmondta, sokkolta, amikor először meglátta a férjéről és Angelina Jolie-ról készült fotókat, de ettől függetlenül még mindig szereti Brad Pittet.

Amikor áprilisban először látta a férje és Jolie közös afrikai nyaralásáról készült fotókat a bulvárlapokban, a színésznő teljesen összetört: "A világ a feje tetejére állt, teljesen sokkolt a dolog. Robot volnék, ha nem éreztem volna így: dühös voltam, zavarodott, és nagyon fájt nekem ez az egész" - mondta el Aniston a Vanity Fairnek adott interjújában. Ennek ellenére változatlanul hisz benne, hogy férje igazat mondott, amikor azt állította, hogy a Mr. és Mrs. Smith című közös film forgatása alatt nem történt semmi Jolie és őközte. "Nem hiszem, hogy testi kapcsolat lett volna köztük, de azt hiszem, már akkor is vonzódott hozzá" - véli a színésznő.

Pitt felesége januári elköltözése után bonyolódott szorosabb viszonyba Angelina Jolie-val, bár ezt annak ellenére is tagadja mindkét fél, hogy a színésznő azóta már be is költözött a malibui házba, és láthatóan hosszú távra tervez, mert hároméves fogadott kisfiát, Maddoxot beíratta egy közeli óvodába.

Ő is akar gyereket

Anistonnak az is nagyon rosszul esik, hogy mindenki őt hibáztatja a házasságuk válságba jutásáért, mondván, hogy nem akart gyereket szülni, mert karrierjét a család elébe helyezi. "Ez egyszerűen nem igaz, nagyon bántott. Soha az életben nem mondtam, hogy ne akarnék gyerekeket. Akartam, akarok, és lesznek is. Soha el nem cserélném ezt az élményt a karrieremért: mindkettőt szeretném" - nyilatkozta.

A The Sunnak azt is elárulta, hogy bár mostanában már beszélő viszonyban sincsenek, még mindig szereti a férjét: "Örök életemben szeretni fogom őt, egy fantasztikus férfi".