horoszkóp

Pamela Anderson a pókernek köszönheti legújabb férjét

2007.10.18. 14:52
A 250 ezres adósságot egy csókkal tudta le az explaymate, ami annyira jól sikerült, hogy rögtön utána hozzá is ment Paris Hilton szexpartneréhez.

Pamela Anderson elmondása szerint 17 éves barátsága Rick Salomonnal egy pókerjátszma alatt lépett magasabb szintre. „Elhagytam az asztalt és addig a sofőröm, Erol játszott a helyemen” – mesélte a sztár az OK! magazinnak. – „Mikor visszatértem, már 250.000 dollárral lógtam Ricknek.”

Frigyben végződő csók

Így aztán Salomon – aki Paris Hilton szexpartnere volt azon a bizonyos videón - ajánlattal állt elő, miszerint, ha Anderson megcsókolja, elengedi a tartozást. „Hálával tartozom Vegasnak, amiért így összehozott minket!” – írja a Yahoo.news. - „Azóta minden napot együtt töltünk. És az éjszakákat is.”

Pamela Anderson és Rick Salomon

Salomon is elégedett a kapcsolattal, mert mint elmondja, már tizenöt éve keresi az igazit, eredménytelenül. A pár október hatodikán fűzte szorosabbra a köteléket, a Las Vegas-i Mirage Hotel egyik villájában, ahol a boldogító igent bezsúfolták Hans Klock bűvész két performansza közé, amiben az ex-Baywatch sztár asszisztensként lép fel.

Barátságból szerelem

Amúgy mindkettejüknek ez a harmadik házassága, legelőször pedig akkor találkoztak, mikor Anderson még Salomon egyik haverjával randizott. Az explaymate férjei közt van Kid Rock és Tommy Lee, utóbbihoz kétszer is hozzáment, míg Salomon volt feleségei színésznők voltak, például Shannon Doherty.

„Mindig is megvolt köztünk a szükséges kémia, de ez inkább olyan bajtársiasság volt” – véli Anderson. – „Végignéztük, ahogy mindketten átmegyünk dolgokon, mindvégig ott voltunk egymásnak és észre sem vettük. Nem csak szerelemmel szeretem, hanem barátként is. Egész egyszerűen összepasszolunk.