Radnai Péter, a Playboy új főszerkesztője megerősítette értesüléseinket, miszerint Görög Zita a közeljövőben a Playboy lapjairól fog ránk visszamosolyogni. A modell régóta tárgyal a lappal a fotókról, az új főszerkesztő hajlik igényei teljesítésére. Görög Zita profi félaktokat szeretne.
Görög Zita szabályos vonalait az internetezők már többször megcsodálhatták, de a magyar Playboyban még sosem szerepeltek róla képek. Ennek fő oka, hogy a modell-műsorvezető-színésznő elégedetlen a magazin eddigi képi minőségével.

A bugyi marad

Klikk a képre!
Radnai Péter, a Playboy új főszerkesztője, aki eddig televízióban dolgozott, - a Nagy Ő és a Big Brother producere volt - a megújuló Playboy szeptemberi számával debütál. Ezt Görög Zita is nagyon várja, ugyanis nagyon bízik a lap új vezetőjében.

"Már körülbelül négy éve harcolok azért, hogy a Playboy felkérésének eleget tudjak tenni, ugyanis én csak speciális feltételek mellett vállalnék el ilyen munkát" - mondta el a Velvetnek a fotómodell. "Radnaival már beszéltünk erről, és valószínűleg nemsokára összejön a fotózás."

A modell két okból nem állt eddig kötélnek: "Igazság szerint nem voltam elégedett a magyar Playboy eddigi fotóival, szerintem elég csúnyák. Első ránézésre meg lehetett állapítani, hogy melyik képek származnak az amerikai és melyek a magyar kiadásból. Ezért kizárólag olyan fotóssal, sminkessel és stylisttal vagyok hajlandó együtt dolgozni, akiknek a munkájával elégedett vagyok. Másik kikötésem az, hogy kizárólag fél-aktot vállalok. Ez a Playboyban nem szokás, de azért majd csak kiegyezünk valamiben."

On the road

Amikor legutóbb beszéltünk Görög Zitával, épp első komoly filmszerepére készült, hamarosan a Pesti Harlem munkacímű vígjátékban debütál Gubás Gabi, Beleznay Endre és Majka oldalán. Nyári határidőnaplója zsúfolt: "Még mindig filmezem. Most fejeztük be a Pesti Harlemet, és augusztusban kezdődik az Illúzió csapdájában című thriller forgatása. Addig is pár kisebb szereplésem van, főleg roadshowk, és reklám jellegű fellépések. Amúgy köszönöm jól vagyok."

Sok-sok szép nő

Radnai Péter, a Playboy magazin nyáron kinevezett új főszerkesztője kérdésünkre elmondta: valóban elképzelhető, hogy Görög Zita benne lesz az újságban: "Több ismert

Klikk a képre!
személlyel is folytatunk tárgyalásokat, és bizony Görög Zitával is." Hogy kiket vetkőztetne még le az olvasók örömére?

"Szeretném, hogy a közeljövőben szerepeljen a lapban Bálint Antónia, esetleg Csisztu Zsuzsa, az R-Go gidák, Szalontay Szilvia, és a Fresh-lányok. De hangsúlyoznám, hogy a Playboy nem csak sztárokat akar szerepeltetni sem a címlapon, sem magában az újságban: lesznek ismert arcok is, de főleg sok szép nő.

Radnai az amerikai szépségek mellett magyar lányokat is szeretne lapja címoldalán látni: "Október elején lesz az Év Playmate-je választás, de a castingon már túl vagyunk. Meg kell, hogy mondjam, minden eddiginél erősebb a mezőny" - fogalmazott kérdésünkre a főszerkesztő.