horoszkóp

Komoly kapcsolatra vágynak a playmate-ek

2008.07.25. 11:38
Kapcsolódó cikkek (1)
A Playboy aktuális számának hatvankilenc pózoló nyuszilányai közül kettőről már bizton tudjuk, hogy kizárólag a komoly kapcsolat érdekli őket. Testüket viszont szeretik megmutatni mindenkinek.

Hatvankilenc női test látványát élvezhetjük az augusztusi Playboyban, legnagyobb meglepetésként mégis a Év Playmate-je 2007 döntősei, Balogh Dia és Barczi Heni "eltitkolt" fotóival kedveskedtek a szerkesztők, akik az olimpia előtt tisztelegve egészalakos pucérnő nélküli címlapot készítettek, amin csak egy magyar mez és Barczi Heni mellei látszanak.

Bosszúból lett playmate

Ugyan Balogh Diáról - aki 2007-ben bosszúból szeretett volna az év playmateje lenni - már tizenhét éves korában elkészült a legelső portfólió, nem tartja magát klasszikus értelemben vett modellnek. "Eddig eszembe sem jutott, hogy én ezzel komolyabban foglalkozzam, hobbiszinten modellkedtem. Mostanában viszont egyre több felkérés érkezik külföldről is, ami kicsit azért izgatja a fantáziámat."

Még nem találta meg az igazit

A huszonhat éves szőke playmate jelenleg főiskolára jár, mellette ingatlanokat értékesít. Magánéletéről elmondta, hogy már két és fél éve nincsen komoly kapcsolata, és nem is szereti a futó kalandokat. "Számomra az ideális férfi az, aki mellett nem érzem, hogy menekülnöm kell. Egyébként pedig a gyönyörű mosolyú férfiak a gyengéim." Uraim, irány hát a fogászat, ha nyuszilányra akarnak lőni.

Ketten a 69-ből, képek

A modell szakma csillogása vonzotta

Barczi Heni mindössze három éve pózol fotósoknak, a siker és a ragyogás vonzotta. "Minden nő szereti, ha foglalkoznak vele, ezért döntöttem ennél a szakmánál. A polgári foglalkozásom sem áll távol a szépségipartól, hiszen egy wellness-cégnél vagyok termékforgalmazó. Mivel kötetlen munkaidőm van, tökéletesen be tudom osztani az időmet, és így a két szakma könnyen megfér egymás mellett."

A stílusos férfiakat favorizálja

A huszonkét éves lány rövid gondolkozás után kiszámolta, hogy lassan már egy éve komoly kapcsolata van, amiben nagyon jól érzi magát. Párjáról annyit sikerült megtudni, hogy nagyon férfias. Ő egyébként azokat a pasikat kedveli, akik stílusosak, az udvariatlan fajtája szóba sem jöhet nála. "Sajnos belőlük van a legtöbb" - jegyezte meg csalódottan.