Spielberg is hivatalos egy gödöllői lagzira

2004.06.25. 10:48
Szeptember 18-án a Szent István Bazilikában fogad egymásnak örök hűséget Sophia Loren idősebbik fia, Carlo Ponti és Mészáros Andrea hegedűművész. Az ifjú pár Bécsben találkozott, az eljegyzést Los Angelesben tartották, a lakodalom Gödöllőn lesz.
#alt#Sophia Loren idősebbik fia, a 36 éves ifjabb Carlo Ponti szeptember 18-án vezeti oltár elé a Szent István bazilikában Mészáros Andrea hegedűművészt. Az esküvőt követő lakodalmat a gödöllői kastélyban tartják, ahol egyórás koncert és számos híresség köszönti majd az ifjú párt. A vendéglistán többek között Steven Spielberg filmrendező és Giorgio Armani divattervező neve is szerepel. A nagyszabású díszvacsorán valószínűleg csak a legszűkebb baráti kör tud részt venni, hiszen a teremben 100-150 fő fér el ültetett vacsora esetén, írja az MTI.

A szeptember 18-ra tervezett esküvő egyben akár Loren születésnapi ajándéka is lehetne, hiszen az olasz filmsztár szeptember 20-án ünnepli 70. születésnapját.

Bécsben találkoztak

A színésznő fia, Carlo Ponti nyolc évesen kezdte tanulmányait Párizsban. A Kaliforniai Egyetemen diplomázott 1997-ben karmesterként. A magyar hegedűművésszel Bécsben találkozott, ahol magánórákat vett Leopold Hagertől. Mészáros Andrea 1998-ban került a Bécsi Zeneakadémiára a Soros Alapítvány ösztöndíjasaként.

Az eljegyzésen nem vett részt a mama

Az ifjú művészek tavaly novemberben tartották eljegyzésüket Ponti Los Angeles-i lakásán, ahol Sophia Loren és idősebb Carlo Ponti nem voltak ugyan jelen, de másik fiuk, a filmrendező Edoardo Ponti valamint Charles Simonyi, a Microsoft társalapítója és a Google egyik tulajdonosa megjelent, írja a Blikk. Mészáros Andrea jelenleg egyébként az American Youth Symphony elsőhegedűse.

Titkos receptek

Az esküvői menü elkészítéséhez a kastély sajtófőnöke szerint olasz szakácsok is érkeznek. Az esküvő részleteit illetően egyelőre nem nyilatkozhat az étterem, mivel titoktartási szerződés köti őket. Annyit azonban tudni lehet, hogy magyar illetve olasz ételek is szerepelnek majd az étlapon.

Titkos körülmények

A XI. kerület zöldövezetében élő művésznő kerüli a nyilvánosságot, és mint a Blikknek elmondta, sem magánéletéről, sem az esküvő körülményeiről nem nyilatkozik a sajtónak.