Megszületett Sophia Loren második unokája

2007.04.06. 08:21
Svájcban szült ifjabb Carlo Ponti magyar felesége, Mészáros Andrea - közölte a Corriere della Sera alapján a Blikk. Sophia Loren, Mészáros Andrea anyósa a hírt Nápolyban, egy rajongói találkozón jelentette be. Az újszülött fiú, és a Vittorio nevet kapta.

A Ponti-család svájci birtoka közelében a napokban megszületett ifjabb Carlo Ponti és magyar felesége, Mészáros Andrea közös fia, Vittorio. A Blikk, az olasz Corriere della Serára hivatkozva azt írja, a hírt Sophia Loren egy közönségtalálkozón jelentette be.

Az unoka Vittorio de Sica, Oscar-díjas rendező emlékére kapta a Vittorio nevet - mondta Loren, akinek első unokája januárban születetett, Eduardo Ponti és Sasha Alexander lányaként. A lapok szerint Loren ragyogott a boldogságtól.

Ifj. Carlo Ponti és felesége, Mészáros Andrea esküvője 2004-ben

Ifjabb Carlo Ponti és Mészáros Andrea 2004-ben házasodott össze Budapesten. Mindketten komolyzenével foglalkoznak. Ponti egy zenekart vezet, Mészáros Andrea pedig ott játszik. Mint arról a Velvet hírt adott, a magyar hegedűművész már az év eleje óta nem játszik a San Bernardino Szimfonikus Zenekarban, mert szülési szabadságra ment.