horoszkóp

Jenna Jameson mp3-lejátszót reklámoz

2005.01.19. 16:00
A Reigncom egyértelműen a pornónéző férfiakat célozza meg, amikor Jenna Jameson pornócsillagot kérte fel hordozható médialejátszójának reklámkampányához. A cég szerint olyasvalakit kerestek, akit egy pasi is könnyen felismer.

A Microsoft-tulajdonos Bill Gates által is "kiemelkedő vállalatnak" méltatott Reigncom vakmerő húzással állt elő: legújabb terméke, az amerikai piacra 2004. év végén bevezetett hordozható médialejátszójának reklámkampányához Jenna Jamesont, Amerika leg-leg-leg pornócsillagát kérte fel.

Átgondolt szakmai döntés

#alt# A szakma szerint ez a döntés nagyon is átgondolt fogás volt: "Nem hagyhatjuk ki azokat a célcsoportból, akik korhatáros filmeket fognak nézni ezzel az új készülékkel" - nyilatkozta egy szakértő. "Valószínűleg pont őket célozták meg, amikor az egyik legismertebb pornószínésznőt kérték fel a kampányra."

Egybites pasik

"A legtöbb digitális készülék elsődleges célcsoportját a férfiak képezik" - mondta el egy másik szakember, amivel a cég hivatalos szóvivője is egyetért. A magyarázat szerint "egyszerűen olyasvalakit kerestünk, akit a férfiak könnyedén beazonosítanak - így esett a választásunk Jenna Jamesonre."