horoszkóp

Natalie Portman kész a meztelenkedésre

2004.11.30. 11:30
Kapcsolódó cikkek (1)
A Leon a profi bájos tinédzsere olyannyira felnőtt, hogy az sem zavarja, ha nemsokára meztelen képeivel lesz tele az internet. Egy sztriptíztáncosnőnél persze nem is volna szerencsés, ha szégyenlős lenne.
Natalie Portmant nem hozza zavarba az az eshetőség, hogy legújabb filmje, a Closer kapcsán - amelyben Julia Roberts oldalán játszik - az internet nemsokára tele lesz a meztelen fotóival. 23 évesen ugyanis egy sztriptíztáncosnőt alakít, és tisztában van vele, hogy a filmből kiszedett meztelen jelenetei hamarosan feltűnnek majd a hírességek meztelen fotóira szakosodott portálokon.

Nincs bizonyítási kényszere

#alt# "Persze, hogy fenn lesz a pucér celebritik oldalain, de ez nem baj. Nem félek ettől, bátor vagyok. Úgy érzem, az életemben most érkeztem el arra a pontra, ahonnan kezdve minden, amit teszek inkább előremutató, mint csak szimpla reakció" - állítja a fiatal színésznő, akit 13 éves korában, gyerekszínészként ismerhettek meg a mozinézők a Leon a profi című filmből. Portman azonban cáfolja azokat a pletykákat, melyek szerint csak azért vállalta volna el a Closer vetkőzős szerepét, hogy megszabaduljon végre gyerekszínész-imázsától: "Nem azért csinálok dolgokat, mert bizonyítási kényszerem volna. Ezért is tudom vállalni a tetteimet, bármit is gondolnak rólam a nézők. Így élhetem a saját életem, és közben nem sérülök."

Sztriptízbárokban készült a szerepre

A fiatal színésznő a hitelesebb felkészüléshez egy sor vetkőzőbárt végiglátogatott a forgatás előtt, és sok táncosnővel is beszélgetett: "Meglepett, milyen sokféle típusú lány dolgozik sztriptíztáncosnőként: különböző testalkatúak, soványabb és húsosabb lányok egyaránt, és mindenféle formájú és méretű cicikkel. Sokat segített, hogy erre rájöttem. És szinte mind elképesztőek voltak, némelyikükkel egész hosszan elbeszélgettem."