horoszkóp

Spears nem ismeri fel Beckhaméket

2007.08.07. 14:09
Britney Spears összefutott a Beckham házaspárral, akiket nem ismert meg, így okozva Victoria Beckhamnek néhány kínos pillanatot. Az amerikai sajtó leigázásán munkálkodó Posh Spice ugyanis kénytelen volt elmagyarázni a szétesőben lévő énekesnőnek, hogy ki is ő valójában.

A tönk szélén álló énekesnő a múlt héten futott össze Beckhamékkel, akikről sok mindent lehet mondani, de azt semmiképpen sem, hogy a nyilvánosságot elkerülve próbáltak volna meg Amerikában letelepedni – írja a The Sun.

A tragikus eset

Az eset a hihetetlenül felkapott Chateau Marmont nevű étteremben történt, amikor egyes szemtanúk szerint Victoria Beckham, mások szerint pedig Britney Spears utasította vissza, hogy egymás mellé üljenek. Posh Spice részéről nem lenne előzmények nélküli a távolságtartás, mert kategorikusan kijelentette, hogy távol akarja tartani magát - és főleg férjét - a partiarcok krémjét jelentő Hilton-Lohan-Spears triótól. A legtöbben viszont úgy emlékeztek vissza az esetre, hogy arról volt szó, hogy Spears egyáltalán nem ismerte fel Victoria Beckhamet. „Egymásba botlottak a Chateau Marmontban és Victoria azt mondta: ’Szia Britney. Victoria vagyok a Spice Girls-ből’. De Britneynek fogalma sem volt arról, hogy ki az. Üres és zavart pillantással meredt maga elé, majd megfordult és odébbállt” – mesélte el egy szemtanú a brit lapnak.

A történtek furcsaságát tovább erősíti, hogy Beckhamék nem sokkal Amerikába érkezésük után, de mindenképpen a mostani eset előtt már találkoztak Spearsszel egy koncert után a backstage-ben.

Megoldási javaslatok

A The Sun segítségképp összegyűjtött néhány különös ismertetőjelet, amiről Britney Spears ezután már könnyen felismerheti Victoria Beckhamet, ha legközelebb összefutnak.

Az elsőszámú ismertetőjel, hogy Posh Spice nagyon ritkán mosolyog. Ezért azok, akik nem lebiggyesztett szájjal közlekednek könnyedén kizárhatók. Szintén fontos, hogy Beckhamné inkább megy el otthonról meztelenül, mint a Birkin márkájú táskája nélkül. Beckhamné imádja a magas sarkút, olyannyira, hogy a The Sun szerint, ha lapos talpú cipőt kéne felvennie, akkor inkább levágná a lábát. Nem szabad elfelejteni a ráncokat és az élet apró gyötrelmeit egyaránt jól elrejtő óriási Chanel napszemüvegeket sem, amelyeket Beckhamné még estélyi ruhához, sötétben is visel. A testhezálló ruha is igen jellemző ismertetőjel lehet, de végezetül még egy tanácsot, a legfontosabb: Victoria Beckham leginkább Tom Cruise egyik haverjának, egy David Beckham nevű angol focistának az oldalán látható. Hátha így már menni fog.