horoszkóp

Beckhamné kibékült Geri Halliwell-lel

2006.01.02. 11:51
Victoria Beckham és Geri Halliwell a Spice Girls felbomlása óta nem beszéltek egymással. De úgy tűnik, hogy Geri Halliwell terhessége ismét közel hozza egymáshoz a két énekesnőt.

Alkoholmentes koktél és opera

Posh Spice egy csajos estére invitálta Ginger Spice-t, írja a Daily Mirror. A két énekesnő utoljára 1998-ban, közvetlenül a Spice Girls felbomlása előtt beszélt egymással. Az új fejlemény Mrs. Beckham barátnői szerint Geri Halliwell terhességének köszönhető. "Posh majd kibújt a bőréből, amikor megtudta, hogy Geri terhes és rögtön felhívta, hogy tanácsokat adjon neki", tudta meg a lap.

Girls

A két sztár találkozásáról csak annyit tudni, hogy Victoria alkoholmentes koktélokkal kényeztette a várandós Gerit, majd a Királyi Operaházban néztek meg együtt egy előadást. "Egész éjjel beszélgettek, miközben Geri végig a pocakját simogatta. Látszott, hogy Posh tanácsokat ad neki. Nyilván sok hasznos dolgot osztott meg vele, miután neki már három gyermeke van."

Spirituális segítség

Közben Geri Halliwell Los Angeles egyik legkeresettebb médiumához jelentkezett be, hogy megtudja, van-e jövője Sacha Gervasi-val való kapcsolatának. "Geri végetlenül örül, hoy terhes, és nagyon szeretné, ha minden a lehető legjobb lenne a gyermek számára. De arra is kiváncsi, hogy mi lesz a gyermek apjával, akivel rengeteg a konfliktus mostanság. Reménykedik abban, egy-két hasznos, misztikus tanács, majd segít a kapcsolat rendbehozásában".

Geri Halliwell nem az egyetlen, aki családterápia helyett spiritisztához fordul problémái megoldása érdekében. Legutóbb Britney Spears szánt jósnői szerepet pszichiáterének, amikor azt szerette volna tudni, hogy lesz-e még gyermeke férjétől, és hogy tartós lesz-e a házassága.